ebruaksoy35 miraysandall 8 tüp çıkıyor içinden Drge marka 4 tüp kullandım her 4 ilişkide 1 tüp kullandım tüp kapağını kırıp vajinaya ucunu sokup iyice sıkılıyor hattasa ilk birazını üste sür sokması kolay olsun diye
ebruaksoy35 mutluuuannemmm pazartesi vereceğim canım ya sağlık ocakları da geç çıkartıyor ama olsun ne yapacağız
ebruaksoy35 miraysandall aynen o da şey spermleri canlı tutuyor içinde işte P H oluşuyor içinde hani böyle asidik falan spermi öldüren şeyler etkisi azalıyormuş ama işe yarıyor gerçekten dürbün
ebruaksoy35 nuros_ sağolun sadece adete son üç gün kala ilk göğüs sızlamam oldu sonraki gün bel sızlama öyle yani fazla böyle çok aşırı belirti yaşamadım ama diğer döngülerimde çok belirti yaşadığımda hep adet olmuştum
ebruaksoy35 nuros_ sağlık ocağında geç çıkıyor ama özeller çok pahalı ya mecbur pazartesi sağlık ocağında vereceğim test İzmir’de Buca bölgesinde aciller yapmıyor çünkü
ebruaksoy35 mutluuuannemmm 2-3 güne çıkıyor sanırım cuma da kadın doğuma şimdiden aldım randevu Emrah karakaya iyi bir doktor diye kaçırmadım
Bsrb Benimde sat 9 Mart 3 gündür kasıkta hem dolgunluk hemde ara ara sızı oluyor negatif görmekten korkuyorum