asmin_12 melisakayaa44 devlet hastanesinde 16.haftada oğlumun cinsiyetini öğrenmiştik şimdi 14haftalık hamileyim 12haftalıkken cok küçük daha gözükmez dedi 16haftayı bekleyecez🙂↔️
zynpsg 11 haftada erkek dedi çok erken değil mi dedim yani ben pek yanılmam ama bekleyelim dedi cidden yanılmadı 🤭
ikincikezannelikmi Devlette 11+6 erkeğe benziyor dedi, sonra 16+6 da gittim kesin erkek dedi bir süre sormaya devam ettim hala erkek mi diye çok kesinmiş artık sormuyorum kabul ettim 😅
mahirim2026 suphandurusu 12. Haftada kıza benziyor dedi yani keşke kız olmasa benimkide ama işte nasip
yagmurkomar suphandurusu çok büyük bir hurafe bence bu benim kardeşim 6. Aya kadae göstermemiş pipisini😂😂
2025hamile melisakayaa44 Devlet hastanesinde 16. Haftada doktor kız dedi detaylı ultrasonda da kız dediler
betlhsyinerva melisakayaa44 Bugün saat 11.30 da randevumuz var cinsiyet için çıkcaz birazdan 3.gebelik ama heyecanlıyım yine ☺️ 14+5 haftalığız bu arada
melisakayaa44 betlhsyinerva Ay hadi inşallah sağlıklı olsunda Allah analı babalı büyütsün bize de haber edinnnn
cicibebeler3 hafta erkeğe benziyor dedi. yüzde 70 17 de kordon var bacak arası ama şekil ve duruşa göre yüzde 90 kız dedi. şekil ve duruştan anlaşılıyor mu? şaşkınım şuna iki kızım var erkek isterdim 😵💫 ama çok yüksek oran verdi
esmer_hilal cicibebeler3 nerhaba bnde aynı durumdayım bna da ılk kız denıldı 14. Hafta %60 erkek emin degılim dedi 18 de birdaha gtcem
aybarssmomm 15+5te perinatoloji doktoru yanılma payım yüksek ama kıza benziyor dedi haftaya kendi doktoruma gideceğim