yesilgozluyum kızlar 18+6 haftalık hamileyim perinatolojiye randevu bulamıyorum bulursamda detaylı usg yapılmıyor özel. hastanelerde kkim bilir hangi fiyatta siz nerede yaptırdınız devlette yaptıran var mı
mariasu yesilgozluyum ben hem özel hem devlet takipliyim devlette aylar öncesinden detaylıya randevu veriyorlar zaten
gizemli00 yesilgozluyum devlet de yapılmıyor bazı hastanelerde olmuyor fiyatı 1000 TL’nin altinda bende normalde telefondan bulamıyordum sekreter gün verdi
adl_12 yesilgozluyum Özel hastane de takip edilip doğumum da özel de oluyor fakat.. Gerekli kan idrar testleri detaylı usg için eğitim araştırma dan perinotoleji bölümüne gittim sonra geri kendi doktoruma devam ettim.
defneyikilmaz yesilgozluyum merhaba ben prof de atıl yüksele gideceğim kendisi hocaların hocası diye anılır türkiye de perinatolojinin kurucularından detaylı usg nin en iyi hocası. Kendisi 26 sene önce benim detaylı usg mi yapmış eğer bütçeniz el veriyorsa şiddetle tavsiye ederim
sahra_blbl 1_cocuk_annesi randevu bulamıyorum sürekli takip mi etmem gerekiyor veya öncesinden kadın doğumdan randevumu açtırmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim ☺️
1_cocuk_annesi sahra_blbl ewt doktor kendisi yeşil alan açtı. İsterseniz sizde söyleyip açtırabilirsiniz. Açtıktan sonra her sabah tam 10 da mhrsden randevu bulabilirsiniz. Ama bulduğunuz anda almanız gerek. Hemen bitiyo bi kaç dakika içinde.
yesilgozluyum 1_cocuk_annesi cnm ben hiç bir şekilde bulamıyorum her saat bakıyorum yok 182 aradım yok hatta talep oluşturdum yine yok doktorum sisteme beni riskli gebelik olarak girdi bebeğimin suyu fazla olduğu için acil perinatolojiye randevu almam gerekiyor hala yok yarın sabah tekrarbakıcam 10 da sizin dediğiniz gibi