Epu Sizce hangisi daha iyi tek kullanımlık lohusa külotları mı depend mi yoksa normal lohusa külodu mu kullanılmalı .?
ozgeya Epu depend kesinlikle👍🏻 Depend kullanırken iç çamaşırı giymenize de gerek kalmıyor.Özellikle normal doğumdan sonra fazla kanama oluyor,diğer hastane bezleri,lohusa külotları hiç rahat olmuyor. Ben canped’in külot bezini kullandım çok da rahat ettim.
Selintrkn Epu hasta bezi en büyüğünden 😁 lohusa kilodunu bilmiyorum ama ben sezeryan oldum ilk gün kesinlikle depend yetmez Bende öyle oldu hasta bezi kullandım ben ilk gun
Ebru3435 Conunannesi dependin bedenleri oluyor ya büyük bedenleri çok mu büyük oluyor m mi alsam acaba l mi ? Doğumdan sonra olacağı için m al diyorlar aşırı kilolu değilim 🤔
Hanife_ Selintrkn sezaryende çokmu kanama oluyor bende sezaryen olcam çoğu kişi depend önermiş gerçi hem depend hem hasta bezi koydum çantama
ozgeya Epu ben ihtiyaç duymadım.hastane hasta bezi verdi fakat çok büyüktü ve yanlardan bantlıydı hiç rahat edemedim.hatta hastane çantama koymamıştım sadece mesane pedlerinden almıştım ama idare edecek gibi değildi.eşim gidip eczaneden aldı çok rahat ettim.Hatta 1 hafta kullandım toplamda iki paket.
Selintrkn Hanife_ dependtin çeşidi var mı bilmiorum canım ama benim kanamam ilk gün çok oldu ve hasta bezi daha rahat geldi hatta o bile tutmadı sürekli degistirdim herkes bir değildir belki bilmiuroum ikinci gün koydum dependi ben ilk gün mümkün değil tutmazdı
Epu Ebru3435 bana da büyük al diyorlar şimdi 17kilo aldım o zamana nolacagımı bilmşyorum yine de ortasını almakta fayda var ne küçük ne büyük 🙃
Conunannesi Ebru3435 ben bugün Civilden lohusa külodu aldım yani kişiye göre değişir kullanımları ben ilk defa anne olacağım ama arkadaşlarım normal kilot kullanıp içlerine ped koyduklarını söyledi yani ilk gün dışımda normal adet gibi ped kullanışlı oluyor tabi kanama durumu nasıl olur bilmiyorum
ozgeya Epu Rica ederim☺️ Ben söylediğim gibi canped’inkini kullandım çok da güzeldi,onu da tavsiye ederim.
ozgeya Epu evet en yaygını depend artık külot bezin adı depend diye geçmeye başladı 😄 ama başka markalar da var tabi,önemli olan cırt cırtlı değil de külot şeklinde olup sarması