maco61 ozklay bende sezeryanım 25 gün flan var 24 nisanda doğar inşallah yaa 38 haftalık oluyor yeter dayanamıyom artık😂
ozklay maco61 Ahahah az kalmış az biraz daha sabır 😂 2. Gebelik falan mı neden sezaryen günü verdiler acaba ? Sağlıkla gelsin bebiş 🌸🤍
ozklay meleksonerlr 🤭 Az kalanlar kulübüne hoş geldiniz efendim 🥳🥰 doğum şekliniz belli mi acaba? Cinsiyeti nedir ? 💙🩷
maco61 ozklay daha gün vermedide devlet. Ama evet 2. Benim 3,5 yaşında kızım var buda erkek bebiş🥰 bekliyoruz sağlıkla doğsunda ama nisanda doğmasını çok istiyorum bende nisanda doğdum aynı ayda doğalım
meleksonerlr ozklay Hoşbuldum☺️ Doğum şekli şimdilik normal olcak gibi cinsiyeti erkek ve 35.haftada erken gelesi vardı sancı durduruldu uzatmalara oynuyor🤣
ozklay HakanKemal Az kaldıı🥳 😂 var mı gelme merakliligi bebiste ? Doğum şekli belli mi? Cinsiyet nedir ? 🤍
ozklay mervenur09_ Hiicc öyle deme öyle bir geçiyor kii, sonradan diyorsun ki ne çabuk geçti. Nerden bildiğimi sormayın 🫢😂 sağlıkla gelsin inşallah ♥️
ozklay HakanKemal Neden sezaryen peki ? 2. Gebelik falan mı? Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, he iyi olun 🤍
meleksonerlr ozklay Sizde cinsiyet ne ve doğum şekliniz ayrıca ben çok baskı hissetmeye başladım acaba kanala girmiş olabilir mi kontrolüme var daha
ozklay meleksonerlr Benim ki kiz, 33. Haftam da bebek makat gelişe döndüğü için doktor sana 37. Ya da 38. Haftana gün verirler dedi, çok şükür ki 36. Haftamdan itibaren baş gelişe döndü. Evet olabilir ama kontrolünüz hafta da 1′e düşmedi mi?