aden0011 maco61 oyy Maşallah Allah bağışlasınn ne tatlııı🥰🌸🥳 sen tecrübelisin yine korkun çok yoktur ya ben başka bişey düşünemiyorum😂
maco61 aden0011 saçmalama herşeyi bilmek daha kötü😂 ilkte yattım kalktım şuan aklıma geldikçe geriliyorum yaa. Bide kızım büyüyünce zor olacak gibi tekrar yeni bebek yeniden herşey baştan başlıyor ya onun için korkum var Rabbim kolaylşatorsın
smnkl Bende 36+5 haftalık oldum doğum 15 nisanda nasipse ama sol kol ağrısı başladı içten damarlarım çekiliyor sanki bunu yaşayan var mı
aden0011 smnkl kol ağrısını yaşamadım ama böyle af edersiniz ishal olmuşum gibi sancım oluyor gece bile bu yüzden uyuyamadım sizde de var mı bu durum yada yaşayan var mı
cizgilidefter ayseeeeeeeeeee youtubeda bebek döndürme pozisyonu vardı, ters duruyorsunuz mümkünse birinin desteği ile yapın ama
aden0011 maco61 yaa evet öyle bakınca çok haklısın 😂 minik kız güzel bi abla olur sana destek olur yaa güzel düşünelim🥳🥰🥲 Rabbim kolaylaştırsın hepimizinkini İnşallahh🤗🌸🥰
aden0011 gamzl benimde 36+3 olduk uygulamam 29 nisan gösteriyor da o kadar beklemeyecek sanırım. 38.haftayı görmek istiyorum. Süreç nasıl gidiyor sizin🌸
emelociro aden0011 bugun kontrolüm vardi. Eşim yaşlanmış. Sezeryan alacaklarmış. Cuma günü doğum yapıyorum. Sancilarim cok