aslig aden0011 sağlıkla gelsinler de bi şekilde geçecek bunlar da. Süre yaklaştıkça panikliyor insan 😂
aden0011 emelociro beni de gece uyutmayan sancılarım vardı. Biraz ömce de devam etti. Kaç haftalıksın
babyymom59 maco61 31+5 de gittim en son 2.50 gramdı ama bu ay sanki büyümedi çünkü ne kilo aldım ne de karnım büyüdü
nagehan2808 aden0011 biz yarın tam 38 haftalık oluyoruz. kilosu iyi kafası biraz büyük kanala girmesi lazım dedi doktor. yürüyüş falan yapıyorum, alta çok baskı yapıyor. inşallah normal gelir bekliyorum. kasılmalarım oluyor arada.
aden0011 nagehan2808 oy kolaylıkla sağlıkla gelir İnşallah🌸 benim de altta çok baskı var yürürken otururken kalkarken her hareketimde çatımda ağrı oluyor😔
aden0011 maco61 benim pazartesi günü 35+5 kg 2500 dedi az mı yaa okuduğum kadarıyla benim kız zayıf kalıyor🙄
maco61 aden0011 ya bazen usg de az veya çok ölçüm yapabiliyo. İşte geçen hafta 2500kg banada şekermi var acaba önde deyip şeker testi yaptı tok şeker 2 saatlik 126 çıktı ee normal. Anlamadım😁 sağlıklı olsunda kızım 3400gr doğmuştu doktuktan sonrada alıyo 3 ay içinde
aden0011 maco61 öyle tabi ki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil zayıf olsun da istemiyorum😌 gerçekten şu haftalar geçseydi hayırla bir an önce doğursaydık🥲🌸🤲
aden0011 maco61 vallahi bende, bendee. Nefes alamıyorum. Kızım ayağını kaburgamın oraya koyup ittiriyor sanırım kaburgam ve sırt kemiğim kırılıyor çekmiyor da ayağını ordan. Sancılarım oluyor uykusuz yorgun hissediyorum.