Meriipella1 @biricigimbebegim bigün sabah vitamini iç o gün akşam başka bişey kullanma. Ertesi gün hiç birini içme diğer gün akşam kan ilacını magnezyumu iç böyle böyle devam et. Ben böyle içiyorum gerçekten işe yarıyo hem kabızlığı önlüyo hemde mide bulantımı önlüyo sürekli içmekten artık midem kaldırmıyodu böyle bi çözüm buldum.
Meriipella1 @Ersozburcin Çarşamba günü kontrolüm var o zaman doktorumla konuşucam bunu zaten değiştirmeye yönelik. Teşekkür ederim 😊
gulyuzlu Cangul kullan bak yoksa bnim gibi hemen grip olursun ve geçmek bilmiyor bn böyle bişey yaşamadım hiç
Metonya Herkes doktor olmuş ya 😂 gitmeyin o zaman kontrollere ne gerek var nasıl olsa her şey yerli yerinde gıdalardan da alıyorsunuz alacağınızı .. hey allam ya 😂😂
Meriipella1 @biricigimbebegim sorsanız daha dün yeni öğrenmişim gibi geliyo bana ama 15 haftayı gördük çok şükür günden güne büyüyo bakalım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize tek istediğim o yoksa ben beklerim ne kadar beklenicekse ☺️
doganursezmag Ersozburcin bakılıyor. Ancak ilaca başladım daha ayı gelmeden bu testler yapılınca çıktı. Belki rutin takibi bekleseydim bende de hamilelik kolestazası olacaktı
Nagihanbayrktr gh2019 çok kişi duydum doktoru 9 aya kadar kullanabilirsin çocuğun gelişimi için iyi demiş. Ama ben 16 haftalıkken bırakıcam inşaallah fazlasını istemiyorum
Nagihanbayrktr gh2019 bana da decavit verdi doktorum zehirlenme gibi bi olay yaşadım acildeki doktor ilaç bazı kişilere ağır gelebiliyor dedi ve başka vitamin ilacı yazdı
Betttt Cangul canım bugün bende doktoruma sordum içemiyorum dedim sorun yok değerlerin normal 3 hafta icmeden bi deneyelim bakalım dedi. Vitamin icemediğim icin beslenmeme cok dikkat ediyorum sadece.
Gizo Cangul 36+4 günlük hamileyim bugüne kadar doktorun verdiği sadece folik asiti kullanabildim. Hap içemeyen birisiyim bir sürü vitamin verdi fakat yutamıyorum hiç bir şekilde benden alsın vitamini ni dedim artık şükür bir problemimiz yok şimdilik
Nasirliiii Cangul canim bende sadece elevit kullandim 6ayinda basladim o zamana kadar vitamin kullanmadim
Hazalonur1 Zevalpezir evet canım kan hapını Doğuma kadar kullandırıyor ben 21+3 bu hafta vitamini kesecek
Merveee277 Cangul corasprini her gebeye vermiyolar kan sulandırıcı yanlış bilmiyorsam. Benim kuzenim bir düşük yaşadığı için diğer hamileliğinde verdi doktoru. Bence kullanmadığını söyle ya da ne için kullanman gerektiğini sor
B-P-R Cangul bebeği Besleyen Ve Kilo Yapan Vitaminler. Zorla kendi İç Yapicak Başka Bişey Yok Mecburuz