mervealpt nur1124 ya her gebelik bir olmaz benimde 2. Hamileliğim su an ilkinde hiç ağrım olmazdı bunda öğrendiğimden beri ara ara kasık ağrısı halsizlik var batmalar oldu diğerinde hiç böyle seyler olmamıstı
mervealpt nur1124 hızlı katlanış Şüphe uyandırır ama en doğru sonuu yine ultasonda görürsünüz aslında bu hafta kese gözükür 5 haftada gözükür diye düşünüyorum
nur1124 mervealpt ama doktora gitmem lazım bu kafamdaki deli soruların gitmesi için daha doktor bile bulamadım kendime
mervealpt nur1124 daha önce ikiz gebelik olduysa ve annenizdede olmuş sanırım değer de baya yükselmiş ikiz olabilir bence nerde oturuyorsunuz
baharsst nur1124 18 martta regl olacaktim. 15 martta 26 idi 19 martta 510 idi. 23 marttada vajinal ile keseyi gordu 4+5 idi.
prensannesi__58 mervealpt ilk defa mı gıttımız muamele canım daha önce gıttınız mı Bnde pazarteso 5 w 3 olcam gıtsek mı beklesem mı dıye kararsızım
mervealpt prensannesi__58 pazartesi 5+3 oluyorsanız pazartesi gidip ilk muayene olmanızı öneririm kese vajinal yoldan gözükür en azından rahimiçi gebelik mi ona bakılmış olur
ARYa143 İlk gebeliğimde 6 haftalık dedi, alttan muayene ile zar zor gördü (beta 32915 di) Sonraki hafta gittiğimde daha net görünmüştü