Keziban miraygmssoyyyyy kusura bakmayın geç gördüm kadın doğuma acile gidin oradan size yardımcı olurlar
miraygmssoyyyyy vildann__ ilkte kahverengi akıntı gibi öğlen 1 den beri durdu ara ara geldi sonra kırmızı peçete dolduracak kadar silik şekilde dolu dolu değil şimdi kahve rengi pıhtı şeklinde geldi ağrım 5 dakika geldi geçti ne yapacağımı şaşırdım şuan
anneolmakdemek miraygmssoyyyyy doktorunuz muhtemelen bir şey yap demeyecek. Kimyasal gibi görünüyor. Kimyasalda hiçbir şey yapılmadan kendiliğinden adet gibi sonlanıyor ama kese görünmüş. Yine doktorunuza danışın belki sonrasında parça kalırsa işlem gerekebilir
vildann__ miraygmssoyyyyy aynısını yaşadım bende sonra dış gebelik dendi sabaha kalmadan ağrı bastı iç kanama geçirdim sağ tüp alındı lütfen ihmal etme hemen doktora git🤲🏻
miraygmssoyyyyy vildann__ sizinde mi başlayıp eksildi benim çok garip oldu 2-3 kere pıhtı geldi bir kere peceteye kab geldi şimdi sildikçe geliyor
kultureda Korkutmak istemem ama bende öyle bir düşük yaşadım 5 haftalıktı yavaş yavaş kanama ve ağrı başladı sonra da aşırı ağrıyla bebeğimi düşürdüm bende pıhtılaşma vardı eğer sizde de varsa ondan oluyodur yine doktora gidin isterseniz
Denizz44 miraygmssoyyyyy kese ve yolk sac göründüyse düşük yaparsın canm kimyasal olmaz 5 dakikada bir gelen sancı olur ve kanaman başlar muhtemelen
laren_c Benimde beta yüksek çıkıp sonradan düşüp daha sonrasında şiddetli bir ağrı ve kanamayla hastaneye gittim ve iki gün içinde de 3-4 cmlik büyük bir pıhtı şeklinde düşürdüm. Üç doktora gitmiştim ikisi kese görmüştü ve 5 haftalık demişlerdi.
poficik miraygmssoyyyyy bu değerlerde kese görülmez eğer görüldü ise beta hgc düşmeye başlamış zaten kese görülmeden düşse kimyasal görülüp düşerse o zaman gebelik olur ya boş yada dış gebelik bu değerlerde nasıl gördü keseyi anlamış değilim
Fnur6435 poficik 3+5 de beta 16 iken alttan muayene ile igne ucu kadar kese görüldü bende çok iyi bir cihazla mümkün yani.
miraygmssoyyyyy Hğc bir fikrim yok herşey o kadar karıştı ki şuan kanamam var ama müdahale edilmiypr beklemem söylendi pazartesi kendi doktoruma gidicem