kurkmantosuzmadonna yasemincel65 ara ara atak haftalarında böyle olabiliyor canım. Benimkinin nerdeyse hiç emmediği günleri biliyorum. Israr etmezdim ben. Farklı pozisyonlarda denerdim.
yasemincel65 kurkmantosuzmadonna emmediği günlerde mama takviyesi mi yapardın canım nasıl doyuruyodun 🥹🥹
kurkmantosuzmadonna yasemincel65 yok canım benimki mamayı istemedi. Biz ek gıdaya geçtikten sonra çok fazla yaşadık meme reddini.
zclk yasemincel65 çok zor Allah yardımcınız olsun benim bebeğim de 25 günlük memeden süt fazla ve hızlı geldiği için emmek istemiyor sizi çok iyi anlıyorum ben istemediğinde zorlamıyorum biraz oyalayıp tekrar teklif ediyorum 2-3 dakika öyle öyle biraz emiyor🥺
yasemincel65 zclk ben de şimdi o yöntemi deniyorum, meme boşken vermiyorum sinirlenmesin diye. Meme değişikliği yapıyorum ağlayınca öyle öyle geçecek inşallah atak gibi bir şey herhalde bu 🥹🥹🥹🥲🥲🥲
0smy0 yasemincel65 Bebeğinin vücut ısısına uygun suyun altına girip ikiniz beraber duş alın ten tene temasınız olsun duştan sonra emzirmeyi deneyin rahatlayıp mayıştığı için daha kolay alacaktır memeyi ablam bu şekilde baş etmişti. Biberon yerine ucu kaşık gibi olanları kullanmanızı tavsiye ederim.
yasemincel65 0smy0 duş aldırıyorum evet öyle rahatlıyor gibi ama uykuya dalması da zor acaba benim bebek kolik mi 😭😭
yasemincel65 kurkmantosuzmadonna ayy ben de 6 aya kadar emzirebilsem şükür edicem ek gıdaya geçince bir şekilde hallolur diye düşünüyorum 😔🥹