orhismommmmmm Sevimlianne_adayi benimde 12. Haftada kanamam oldu progestan başladık 2 ay kullandım ama çok dikkat et ağır kaldırma iş yaparke yorma uzan hep
Sevimlianne_adayi Busranur_mnts kırmızı hiç ypk kahverengi muayene etti aktif kanama yok sonuca göre ilaç başlıcam dedi
Busranur_mnts Sevimlianne_adayi durum normal gibi canım inşallah sıkıntı yoktur da sağlıkta büyüsün 😍
Sevimlianne_adayi Gokturkmom_ canım aktif kanama alanı yok dedi sordum tekrar tekrar bi kanama alanı ypk dedi düşük olsaydı kanama alanı olur muydu kan sonucuna göre ilaç başlıcam dedi
Gokturkmom_ Sevimlianne_adayi Umarım güzelce atlatırsınız bu süreci bebeği hissedene kadar insanın içinde hep bir endişe oluyor hatta doğana kadar 🥹🥹
emine1309 korkma içeride aktif kanama yoksa muhtemelen yerleşme lekelenmesidir, ben 8+2 oldum ilk lekelenmem 7+3 de geldi ara ara devam ediyor progestan kullanıyorum şu birkaç gündür iyi gibi doktor aktif kanama yok bebek büyüyor demişti.
Sevimlianne_adayi emine1309 umarım benim de öyle olur en son 3 gün önce 205 idi değerim o yüzden ben kese vs görmedim malesef ki ama aktif kanama alanı yok dedi biraz içim rahatladı
ferihaninbeyazgeceligi Sevimlianne_adayi o zaman sadece hassas oldugun için oyle olabilir.doktorda kanama alanı yok dediğine gore rahmin yada bebekle ilgili bişey değildir.
Sevimlianne_adayi Gokturkmom_ evet benim endişem 5 kaybım var tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
ikincikezannelikmi Sevimlianne_adayi 4-5 hafta civarları pembe sonra kahverengi yerleşmekanaması oluyor bende de olmuştu parlak kırmızı olmadıkça korkmayın bence içiniz rahat etmiyorsa doktora da gidin tabii ben paniklemediğim için gitmemiştim birkaç günde kesilmişti iyi düşünün strese girmeyin bebişi sokmayınn
Sevimlianne_adayi ikincikezannelikmi doktora geldim canım muayene etti Altan kanama alanı yok dedi kan alacak sonucuna göre ilaca başlıcam dedi umarım kanım güzel yükselmiştir
Sevimlianne_adayi Birde ufak da olsa kese görülmüyor mu şuan? 205 değere göre 4 haftalık ufak da olsa kese gözükmez mi
bmk2868 Sevimlianne_adayi yerleşme kanamasidir muhtemelen korkmayın. 10+5 ye kahverengi lekelenmem olmuştu. 22 haftalikken de kıpkırmızı kanamam olmuştu ağlayarak acile gitmiştim ama hamd olsun herhangi bir kanama alanı yok demisti doktor kese etrafında da plesentada da. Şuan 30 haftalık olduk hersey yolunda cok şükür. İçiniz rahat etsin diye yazmak istedim 🫂
Sevimlianne_adayi bmk2868 çok ama çok teşekkür ederim sağ Salim kucağınıza alın inşallah sizin adınıza da çok mutlu oldum
bmk2868 Sevimlianne_adayi amin Allah razı olsun İnşallah sizinde hersey yolunda gider selametle kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi. 4 haftalık kese görünmemesi cok normal 5. Haftadan sonra anca görünür. Stres yapmayın Allaha sığının İnşallah hersey cok güzel olur sizin için