Sevimlianne_adayi 3 gün önce 205 çıkmıştı çok güzel artışlar oluyordu dün gece kahverengi lekelenme geldi peçeteye de sildikçe geliyor kırmızıya dönmedi ama göğüs hassasiyetim azaldı çok korkuyorum
ikincikezannelikmi Sevimlianne_adayi 4-5 hafta civarları pembe sonra kahverengi yerleşmekanaması oluyor bende de olmuştu parlak kırmızı olmadıkça korkmayın bence içiniz rahat etmiyorsa doktora da gidin tabii ben paniklemediğim için gitmemiştim birkaç günde kesilmişti iyi düşünün strese girmeyin bebişi sokmayınn
Sevimlianne_adayi orhismommmmmm sanmıyorum ya göğüs hassasiyetim azaldı yoğun kahverengilik gelmiyor düşük olsaydı dün geceden bugün sabah kadar kırmızıya dönerdi diye düşünüyorum hiç ağrım yok bilmiyorum kafayı yiyicem stresten
Sevimlianne_adayi orhismommmmmm muayene etti dedi ki aktif kanama alanı yok dedi şuan kanama yok içeride dedi
Sevimlianne_adayi Gokturkmom_ canım aktif kanama alanı yok dedi sordum tekrar tekrar bi kanama alanı ypk dedi düşük olsaydı kanama alanı olur muydu kan sonucuna göre ilaç başlıcam dedi
orhismommmmmm Sevimlianne_adayi düşük olsa zaten ağrın olur kırmızıya dönerdi yerleşme bence progestan verir dinlen der
Sevimlianne_adayi orhismommmmmm kuzum muayene etti kanama alanı yok içeride dedi kan ver sonuca göre ilaç başlıcam dedi
bmk2868 Sevimlianne_adayi yerleşme kanamasidir muhtemelen korkmayın. 10+5 ye kahverengi lekelenmem olmuştu. 22 haftalikken de kıpkırmızı kanamam olmuştu ağlayarak acile gitmiştim ama hamd olsun herhangi bir kanama alanı yok demisti doktor kese etrafında da plesentada da. Şuan 30 haftalık olduk hersey yolunda cok şükür. İçiniz rahat etsin diye yazmak istedim 🫂
ferihaninbeyazgeceligi Sevimlianne_adayi benimde ikinci bebegimde olmustu. Acaba eşinizle birliktelik oluyormu.benimde gece birliktelik olduktan sonra sabahına oyle olmustu
Busranur_mnts Sevimlianne_adayi ilk haftalar rahim ağzı çok hassas oluyor benim de tek seferlik kırmızı kanama olmuştu sonra kahverengiye döndü progestan kullandım geçti
Sevimlianne_adayi orhismommmmmm düşük değil demi kanama alanı ypk dedi düşük olsaydı kanama alanı olur muydu
ferihaninbeyazgeceligi Sevimlianne_adayi o zaman sadece hassas oldugun için oyle olabilir.doktorda kanama alanı yok dediğine gore rahmin yada bebekle ilgili bişey değildir.
rumeysakulg Sevimlianne_adayi bende şuan 15 haftalığım İlk zamanlar 2 3 kere lekelenme yaşadım ve benimki kırmızıydı Korkutmayın kendinizi Düşük riski dediler hep ama çok şükür şuan bi sıkıntı yok
betl99 Sevimlianne_adayi canım benimde öyle oldu fitil vermişti doktor kanama alanım yoktu ama ilk dönem lekelenme olmuştu. 1 ay birlikteliği yasaklamıştı ve fitil vermişti aksatmadan kullandım
orhismommmmmm Sevimlianne_adayi evet ama yinede dikkat et doktor sonucu söyler kandan sonra 12. Haftaya kadar dikkat etmen gerekır yerleşme sürecinde cunku
Sevimlianne_adayi Busranur_mnts kırmızı hiç ypk kahverengi muayene etti aktif kanama yok sonuca göre ilaç başlıcam dedi