Cansu424 sirius8 çok fena facia 8 sene çocuk yapamadim iste korkudan 🤣🤣 yani genetik ile ilgili oldugunu dusunuyorum aslinda bende cok uyuyabilen bir insan degilim çıt çıksa uyanırım bunu sese alıstir dediler 10 kişilik kaldık gürültü kıyametin içine doğdu asla uyutamiyorduk sessizlik ve karanlik olmazssa uyumuyordu bende oyleyim ve hala oyleyiz ikimiz. Bebek arabasina asla oturmadi su isterken bile aglayarak istiyodu🤣🤣 yeni yeni duzeliyor simdide zorladigi yanlar var bu yuzden bende boyle guclu karakterli bir isimmi koysam acaba diyorum ada guclu olur diyor yapay zekada sonrDa hurafe bunlar diyorum🤦🏼♀️ yani yeni doğan çok uyur zorla uyandırıp emzirin dediler ne uyumasi bomba gibi dustu evimize 🤣
sirius8 Cansu424 bence hurafe değil isimlerin enerjisi var gerçekten😊 Alya lar uyumuyormuş ama bebeklikten itibaren bunu çok söyleyen var 🥲 artık vazgeçtim ya oğlumu da ikna etcez bi şekilde 🥹 ada yı eşim istiyor ama söylenişi bira kaba mı acaba bana da hep öyle geliyor
melegim91 sirius8 okulda alyadan aselden geçilmeyecek onların zamanında 😁Miray çok güzel ve Miray isminde ki kızlar çok güzel oluyor 🫠Ela da çok hoş söylenişi
sirius8 melegim91 miray ı bende beğeniyorum eşim istemiyor 😞 ne zor işmiş bu isim bulmak , ela yı da söylemesi çok hoş gerçekten 🥰
Cansu424 sirius8 yaa benim etrafimda hic alya yok birdek benim kız ozamanlar boyle populer bir isim degildi tabiki benimde arkadasin bir kizi var ada oda pek uyumuyor 🤣 ne koymali bilmiyorum en sonunda ayşe fatma falan hakikatli bir isim koyup geçicem 🤣 oglunuz bir sekilde ikna edilir 🥲
Cansu424 sirius8 gene modern olsun insallah cocuklarimiz icin en guzel en hayirli isme yönlenelim 🤲🏻❤️
anee234 sirius8 aynı drumdayım🥹🥹 çoçuklarımda 1 günde bulmuştuk kız olduğunu ögrendimden veri ism bulamadık