nurgulllllll Benim oğlum(5 yaş) da tutturdu kardeşimin adı kız olursa damla olacak erkek olursa egemen olacak diye ve bunu tüm sülale biliyor artık ama iki isim de bize hitap etmiyor cinsiyet belli olsun oğlumun da dediği olsun istiyorum ama daha güzel isimler var bakacağız artık bir çaresine
Meltemanneolsun sirius8 ben kızıma Beril ismini koydum bence dünyanın en güzel ismi benim tatlı kızımın ismi 😂🤭🥰😍
elosssssss sirius8 Esila-Umay-aden-aysima-miray-simay-tusem-beren-idil -efsun-asel-sanem-ve kızıma koyacağım isim alya🥸 eşim Alya istiyor bizdede😄
Cansu424 sirius8 benim kızımda alya 8 yıl önce koydum ben bir dizi varmış sanırım ondan görüp herkes koyuyormuş 🤣 ela da mirayda çok güzel alyayıda ben çok beğenerek koydum bizde 23 haftalık olduk isim yok alin düşünüyorum ama iste bu diyemiyorum asla icime sinmiyor hic bisey 🥲
sirius8 Cansu424 Alya kızınız nasıl peki bebekliği falan nasıldı uyur muydu , akıllı uslu mudur 😅😅 ikinci çocuğa isim bulma işi çok zormuş onu anladım 😄
Cansu424 sirius8 çok fena facia 8 sene çocuk yapamadim iste korkudan 🤣🤣 yani genetik ile ilgili oldugunu dusunuyorum aslinda bende cok uyuyabilen bir insan degilim çıt çıksa uyanırım bunu sese alıstir dediler 10 kişilik kaldık gürültü kıyametin içine doğdu asla uyutamiyorduk sessizlik ve karanlik olmazssa uyumuyordu bende oyleyim ve hala oyleyiz ikimiz. Bebek arabasina asla oturmadi su isterken bile aglayarak istiyodu🤣🤣 yeni yeni duzeliyor simdide zorladigi yanlar var bu yuzden bende boyle guclu karakterli bir isimmi koysam acaba diyorum ada guclu olur diyor yapay zekada sonrDa hurafe bunlar diyorum🤦🏼♀️ yani yeni doğan çok uyur zorla uyandırıp emzirin dediler ne uyumasi bomba gibi dustu evimize 🤣