aysegultomsuk bende şuan 31+4 haftalığım ve 2 hafta önden gidiyor bebeğim acaba doğumu kaçıncı haftada yaparlar Serhat beye gidiyorum ondan devam mı edeyim yoksa Merve hanıma mı geçeyim
aysegultomsuk Ozgesvndk Gebe okulunda anlattılar ve odayı ziyarete çıkardılar. Sezeryan olmadan önce tek kişilik odada hazırlanıyorsun ameliyattan sonra servise geçiyorsun orası da iki kişilik odalar arada perdeler var
yelzf Ozgesvndk keşke ben de tek kişilik oda isterdim. Bu zaten doğumdan önce nerede doğum yapacağım diye kafamda sürekli sordıgum soru
Ozgesvndk yelzf ilk doğumum ordu ünyede olmuştu devlet hastanesi hep tek kişilik odalardı . O yüzden ben de Antalya da çok düşünüyorum .
yelzf Ozgesvndk çok güzelmiş gerçekten. Duyduğuma göre özel harici tek kişilik oda yok burada. Tıpta para verilerek tek kişilik oda ayarlıyorlar fakat doğum ne zaman olacak ne zaman ayarlayacaklar onu bilmiyorum. Ondan da ben emin olamadım. İstiyorsanız Akdeniz tıpa sorun bir de
esmer_hilal Cok gecmis olsun herkese ben en cok bu sondayi merak ediyorum antalya sehir hastanesinde uyustuktan sonrami yoksa odadani takiyolar
esmer_hilal kelebek921_ selam sehir hastanesinde ameliyat sureciniz nasildi karna bastirma oldumu hemsireler nasildi? Cok gecmis olsun