Fatossz Merhaba orda sezeryan yapanlar var mı acaba, memnun kaldınız mı doğumunuzu kim yapmış? Bir de dikişler eriyen olanlardan mi acaba? 😊
Fatossz aley98 inşAllah doğumunuz güzel geçer Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin, hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz?
aley98 Fatossz Fatossz Merve uğura gidiyorum doktorum çok iyi çok memnum başından beri ona gidiyorum iyikide özele gitmemişim 1 kere özele gittim hiç memnun kalmadım
Fatossz aley98 anladım ben de bakayım ozaman, 2 3 defa gittim ama hep farklı doktora pek memnun kalmadım soru da soramadım hep kalabalıktı
Fatossz kelebek921_ inşAllah güzel geçer doğumunuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi 🤲🏻Doktordan memnun kaldınız mi kendisi mi gün verdi? Çok yorum gördüm o doktor için sanırım en çok o öneriliyor sezeryan için
kelebek921_ Fatossz insallah teşşekür ederim evet kendisi gün verdi normalde nöbetci hangi doktora denk gelirsen o giriyormus ama rica etmiştim kırmadı kendisi
kelebek921_ Fatossz ilk baslarda 2 3 doktor değiştirdim bu hastane de sonra öneri ile kendisine basladım daha önce akdeniz şifadaymış şimdi burda görev alıyormuş oldukca memnun kaldım ve öyle ce devam ettim ayın 7 sin de de sezaryanım var işte insallah doğum da da bi okadar memnun kalırım
esmer_hilal kelebek921_ selam sehir hastanesinde ameliyat sureciniz nasildi karna bastirma oldumu hemsireler nasildi? Cok gecmis olsun
Fatossz kelebek921_ inşAllah canım Allah kolay ve güzel doğum nasip etsin, çok teşekkür ederim herşey detaylı yazmışsın 😊
kelebek921_ Fatossz her doktor farklı yapıyormuş gebe okulunda sorduğum da normal dikiş demişti mesela kendi doktorum ise yapıştırma estetik yapıcağını söyledi
kelebek921_ Fatossz bende nevagen genetik de yaptırmıştım doktorunuza da bildiriyorlar ama sonuclar cıktığında sizi arayıp aynı zaman da söylüyorlarda
aley98 aysegultomsuk yaptım çok iyi geçti sadece biraz ağrım oluyor ama doktorlar ebeler hemşireler çok iyi ve ilgili