elasyg Kızlar kesinlikle ilknur gezgin kuşcu çok çok iyi bir hekim , doğumları kadın hastalıkları sakaryada baya ünlü bir hekim, gittiğimde ilgili güleryüzü beni çok etkiledi gönülden herkese tavsiye ediyorum
nursen135 emineuc sultan Canan hiç çıkmıyor randevu listesinde sanırım artık randevu vermiyolarlar ona
emineuc Çok talep oluyor o yüzdendir o da eşini içeri alıyor mutlaka zaten 30. Haftadan sonra hep mesai sonrasına kendisi randevu veriyor bulmak zorunda kalmıyorsunuz 🌺
cerenimo36 -rabiss54- Reyhan hanımdan memnun kaldınız mı acaba ? Bende daha yeni gebeyim karasuya taşınacağız da doktor arıyorum. Sezeryan dikişiniz, ağrınız, ilgileri nasıl geldi size
-rabiss54- cerenimo36 çok memnunum iki kez dogumumu reyhan hanım yaptı yine olsa yine onu seçerdim çok ilgili ve çok yardımcı oldu
izguler selenayyvz özel adatıp hastanesinde Duygu Cebecik Özmüş, devlet hastanesinde Melih Demir kesinlikle. Melih Bey’e randevu biraz zor bulunuyor ama özel muayene açsa ona gider onda doğum yapardım öyle özenli tatlı bir doktor Allah razı olsun ondan 🥲
fatma5426 Özel isterseniz Sedat umur ve Aslıhan kal kaymaz. Devlette özgür çot 4. Sezeryanımı ve tüp ligasyonu işlemimi yaptı. Çift operasyon olduğu halde güzel toparladım
kullanimlig fatma5426 özgür bey zamanında özel hastanede hekimdi bende ona kist ameliyatı oldum sonrasında beraber gebelik için yardım etti sonunda hamile kaldım ve o sapancada devlet hastanesinde göreve çıktı onun için bir saatlik yol giderdim onda muane olmak için sonrasında başka ilçelerede gitmeye başladı sırf onun için bütün hastanelere gidiyorum suandada onda takipliyim muhteşem ötesi bir doktor yaklaşık 13 senelik doktorum iyiki var
senurye selenayyvz adatip hastanesinde Melek cicek aydın a gidiyorum arkadaşlarım da gitti çok memnun kaldılar ben de memnunum tavsiye ederim
toobe54 Beydekimde gülten hanım seah istersende burcu hanimdan aşırı memnunum burcu hanımdan sonra özeli bıraktım devlete devam ediyorum