Dilan_50 Kızlar enox iğne kullanan varmı 34 haftalık gebelikte yeni başladım erken doğum riski olurmu ve bu haftalarda hafif sancılarım oluyor bebek de baş aşağı pozisyonda kan cıvıtıcı iğne de erken doğumu tetiklermi
Fuunndaaa Dilan_50 kan sulandırıcı iğneyi bir çok hamile doğuma kadar kullanılıyor ama hap olarak verilen 34. Haftada kesilir neden bu haftadan sonra başlama gereği duydu doktornz
tahamommy Dilan_50 5. Haftadan 39. Haftaya kadar hergün kullandım doğumdan sonrada 20 gün devam ettim, kanama va durumunda kesip acilen doktora gitmen gerekir sadece o da farklı bi rahatsızlık varsa onun haricinde erken doğuma sebep olmaz korkmayın
anneoluyorummm103 Dilan_50 ben doğumdan 3 gün öncesine kadar kullandım doğumu falan tetiklemedi 38+4te doğurdum
minikayperi Dilan_50 Geçmiş olsun tatlım hiç bir sıkıntı olmaz aksine bebeğine kan akışı güzel olsun diye ben ilk hamileliğimdede kullandım şuanda kullanıyorum enox 6000 lik 7 ayıma kadar karnımdan vurdum şuan bel yağ bezeme vuruyorum çünkü karnım çok açıyor Allahım kolaylıklar versin hepimize inşallah 🌸 Olduya doğum bir anda gerçekleşse bile sıkıntı olmuyor doktorun bildiği için iğneyi aklın kalmasın 🌼
Dilan_50 Fuunndaaa bebeğim biraz küçük karın çevresi ve kilo olarak doktor plesenta dan bebeğe daha iyi kan gitsin diye başlattı ama hap değil iğne ve doğuma kadar her gün dedi
Fuunndaaa Dilan_50 önceki hamileliğimdede en baştan kullandm şimdide kullandım baştan bu yana pıhtılaşma olduğu için bir sıkıntı olmadı yine doğum sonrasında kullandım 10 gün
balminnak Fuunndaaa karından mı koldan mı yapıyorsunuz karından bebege degme ıhtımalı yok dıyor ama korkuyorum suan kucuk ama ılerde gergınleısnce ne olur dıye
tahamommy dlkkrms doğuma kadar doğumdan sonrada hep karından yaptım, kol daha çok acıtıyormuş hiç cesaret edemedim, birde ilk zamanlar acıyordu ama karnım gerildikçe daha az acımaya başlamıştı, doğumdan sonra daha fazla acıyor yumuşadığı için sanırım
ozgee1616 tahamommy morarma çok oldu bende ve iyileşmiyor yapcak yer kalmadı. Siz neler yaptınız bu durum için
birpanda ben 33 haftalık gebeyim 5.haftadan itibaren kullanıyorum doktorum dogumdan bi gün çnceye kadar kullanıcaz dedi hatta ecopirin kan sulandırıcı hapta kullanıyorum günlük düzenli 1 tane hamd olsun bi sıkıntı yaşamadım
tahamommy birpanda ecoprini ne zaman bırakacaksınız doktorunuz birşey söylemedi mi? en geç 32. haftaya kadar kullandırıyorlae genelde, ecopirinin etkisi uzun süre devam ediyormuş, doğuma kadar kan normale dönsün kanama olmasın diye bırakmak gerekiyor diye biliyorum bende 25. haftamda bırakmıştım
ozleemtanis şifa versin . bende tüp bebek ile gebe kaldım ve transfer günü başladım 7 haftalık oldum halâ kullanıyorum sanırım uzun sürede kullanıcam. kan sulandırıcı ve biraz yakıyor. ama erken doğumu tetikleyecek birşey olduğunu düşünmüyorum
tahamommy dlkkrms benim plasenta tam aşağıda olduğu için riskli gebeydim bu yüzden 25. haftada bıraktım ama normal şartlarda 32. haftaya kadar kullanılıyor
dlkkrms tahamommy aa evet yazmıştın 25 te bıraktım diye bende kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyorum