Dilankck34 Kizlar sizce Alparslan güzel isimmi eşim bebeğimin ismini koymak istiyo ve ben kararsızım 😏
yarenurh Dilankck34 bence çok güzel eşiniz yokken gün içinde seslenin sürekli evin içinde hoşunuza gider belki ☺️
leylaeser Dilankck34 Bence çok fazla tercih edilen bir isim yani ileriyi düşünüp koymak lazım okul çağına geldiği zaman sınıfta öelkide 10 tane Alparslan olacak tabi yine sizin tercihiniz
cagnan Asil Efe , oğlum 1 yaşına girmek üzere çok beğenerek verdik ismini , çevreden de çok beğeniliyo kulağa çok hoş geliyor seslenince
birserazad ozlemmm93 bana hep Asaf koyma deyip duruyorlar ya çok ağlak olıyr hepsi vs dedil3r var mı böyle bişey
Mrh16 birserazad ay kesinlikle arkadaşimin eltisinin oğlu Asaf Allahım ne ağır kanlı ne aglak bir çocuk adamın içini uyusturuyo valla annesinde deli oluyo bir yaman ismi birde Asaf biraz sıkıntılı 🤣🤣🤣
ozlemmm93 birserazad Hz. Ali yi seviyoruz 🤭 Muhammed ismine yakışacağını düşünmüştük birde en çok o yakıştı diye eşimle karar verdik 🤭
Dilankck34 birserazad Ayn canım öyle ama bende isinicam bence ya çünkü içinde kalmasın benim 5 aylık bebeğim 1 yıl önce kaybettiğim için onun ismini koymak istedi ben koydum ismini o yüzden ona birakicam ya
ilaaydaaklc emineozt bende Alaz istiyordum ama anlamından dolayı tek koyulmasını önermiyorlar isim kişiliği gerçektende etkiliyor oğlumuz Barlas olacak şimdi Allah’ın izniyle inşallah 💙
Hatice_00 esr417_ oluyor tabi aksama kadar biri bi taraftan diğeri öbür taraftan zırlıyo 🤣😩 ev iş yemek herşey kalıyor psikolojim çöktü resmen sürekli ikisi bi taraftan zırladıgı için
birserazad ozlemmm93 Hazreti Ali yi kim sevmez ki ♥️ birinci çocuğunuz ali ya diğerine keşke muhammed vefa koysaydınız büyüdüklerinde ikisininde ismi ali olacak ikisinin ismi ali olunca da mecbur biri ali ismini kullanamayacak ztn🌸yanlış anlama tatlım fikir vermek istedim sadce