Guness_ Benim kızım çok hareketliydi . Dr da hareketli olacak galiba dedi ama benim kiz tam bi koala çıktı 🙃😊
elaefem Gks_01 bi dogunca bak bakalım sende de öyle olcak mı.gece çok hareketliyse dogunca geceleri uyyacak mı yoksa sürekli uyancak mı bi arkdşm vardı ınunda gece hareket ediyordu hep dogdu gece çocuk hiç uyumuyordu sabah 7 den sonra uyyordu 😄
yildiz93 elaefem kızım gündüzleri pek hareketli ama geceleri uyuyor sağolsun ben artık ağrılarımdan pek uyuyamıyorum sadece 🤗
hunilii yildiz93 bir noktadan sonra her şeyi salıyorsun, ev dağılmış, yemek yanmış, çamaşırlar yığın olmuş, orası kırışmış burası sökülmüş bir yerde artık gözüne gelmemeye başlıyor, kendine zarar vermesin de naparsa yapsın diyosun😂
annekiz6141 yildiz93 valla ilk kızım oyleydi hemde aşırı hala da cok hareketlidir 3 yaşını geçti bebekkende erken aylarda sağa sola dönmelere başladı bide erken dogmustu 36+1 de ikinci kızım daha sakın şuan gerçi 26+4 haftaligiz daha 🥰
humaakusu yildiz93 evet 🫡 doktor pes etmişti ölçemiyorum durmuyor bu yerinde diye 😂 eşimle annemi görmeniz lazımdı ultrason ekranına hayretler içinde bakıyorlardı bu kadar hareketli bebek mi olur diye annem kızım bu başka bişey olmasın demişti 😂 şuan iki yaşında kızım bir saniye durmuyor bazen ona bakıp diyorum ki ya hiç mi oturmak istemiyor hiç mi dinlenmek biraz uzanmak istemiyor yorulmuyor 😞 yok yorulmuyor bisikleti var biraz durursa onda duruyor yoksa uyuyana kadar oturmak dahi yok hiperaktif galiba yada neden böyle bilmiyorum 😂
yildiz93 Hepinize dönüşleriniz için teşekkür ederim tecrübeli annelerim, anladığım kadarıyla tazmanya canavarı ayarında bi çocuk doğuracağım Allah sağlık versin büyütmeyi nasip etsin ne diyelim 😂😅