yildiz93 mavipinokyo81 aynıyız seninle oturmama bile izin vermiyor hep yatayım istiyor öyle rahat ediyor heralde kızım 🤗
mavipinokyo81 yildiz93 sezaryen mi düşünüyorsunuz normal mi acaba hastane çantası filan hazırladınız mı
bsrelif yildiz93 çevremden gözlemlediğim kadarı ile hareketli olması karakterinin güçlü olması ile alakalı bence. Bana göre hareketsiz olanlar daha sakin ve pasif oluyor
yildiz93 mavipinokyo81 doğum korkusu sarmaya başladı o yüzden şuan hiç bişey düşünmüyorum bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelsin. Bu hafta bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım haftasonu da doğum çantamı hazırlayacağım inşallah 🙏🏼
nurgulllllll Oğluma gebeyken günde birkaç kez hıçkırık tuttuğunu farkederdim doğduğu günden beri (şuan 5 yaşında) hala çok sık hıçkırık tutar😂 ayrıca karnımı tekmelemeyi çok severdi hatta suyumu tekmesiyle patlatmıştı hala uyurken falan çok tekme atar yanında yatarsam gece 5-10 tekme yerim yani demem o ki bazı huylar anne karnında başlıyor😂
yildiz93 nurgulllllll ayy günde en az 2 kez hıçkırır benim kızımda pıtır pıtır 😄 Demek doğurunca da tekmelerden kurtulamıyoruz 😄
asramasra23 Evetttt) buyuk oğlum hiç haraket etmezdi küçük oğlum kıpır kıpırdı… büyük şimdi de sakin, ama küçük oğlan maymun gibi bir yerde durmaz…. 🤣
asramasra23 aframoms13 ayyy benim oğlanda öyleydi🤣 29 haftasnda doğuyordu az kalsın, 30dan sonra ki haftalar tam bir işgenceydi🤣🤣🤣 39a kadar zorla tuttum karnımda 39 tamamlar tamamlamaz hastaneye gittim ameliyyatla aln tutamıyorum artk dedm. Benim ilk oğlan 37 haftalık doğdu sorunları çok oldu diye erken doğurmaktan çok korkuyordum. Hiç unutmam 38+6 da markete inmiştim, gidip dönene kadar kaç kez doğurmamak için kendimi tuttum yolda. 39 haftayı doldurduğum gün ben gitmesem kendisi gelecekti. (Sezeryan şarttı)
yildiz93 asramasra23 ayy benimde başıma geliyor dışarı çıktığımda yürüyüş yaptığımda öyle bi baskı yapıyor ki heralde doğurcam diyorum 😬
hunilii yildiz93 maalesef öyle, doktora her gittiğimizde “ sizin bu çocukla işiniz var kurtlu bu hiç durmuyor” derdi, aylarca Bana gece uykusu uyutmadı daha anne karnındayken, doğdu 4 yaşında peşinde koşmaktan malamat olmuşum
hunilii yildiz93 bir noktadan sonra her şeyi salıyorsun, ev dağılmış, yemek yanmış, çamaşırlar yığın olmuş, orası kırışmış burası sökülmüş bir yerde artık gözüne gelmemeye başlıyor, kendine zarar vermesin de naparsa yapsın diyosun😂
elaefem yildiz93 bende şunu gözlemledim anne karnında gece çok hareket eden bebek annesini uyutmayan bebek dogunca da gece uyumuyor bende çevremden felan bunu gözlemledim .gece hareket etmeyen uyuyan bebek dogunca da geceleri güzel uyyor
yildiz93 elaefem kızım gündüzleri pek hareketli ama geceleri uyuyor sağolsun ben artık ağrılarımdan pek uyuyamıyorum sadece 🤗
Bumah yildiz93 oglum asiri hareketliydi sag tarafimda bi yere surekli baski yapiyodu yaklasik 1 ay ayagimj kullanamadjm surekli vuruyodu oraya dogdu elleri ayaklari ayni anda saniye durmaz asiri hareketli masallah diyim bizim kalp atisida hep fazlaydi bize takilirdi ebeler ki isiniz zor sizin bebekle diye