ilaydagkk1 Esma006 cuma günü ilk verdiğin yerde verdim bakalım oda sonuç çıkmadı sağlık ocağı diye ama daha önce 1 düşük 1 kimyasal yaşadım değer düştüğü gibi ikisindede kanamam başladı şuan çok şükür yok bir şey
asliiiiiiiii ilaydagkk1 çok ilginç oldu vallahi he zaten haftasonunu bekleyerek geçirttiler sana daha düşmemesi saçmalık valla ya hadi güzel haberlerle git gel inşallah
ilaydagkk1 asliiiiiiiii valla kız gece rüyamda değerim düşmüş gördüm o anlık can havliyle teşefona sarıldım sisteme bakmaya hala çıkmamış 😂
asliiiiiiiii ilaydagkk1 kız çok haklısın psikolojini bozdular resmen tam tersi olacak inşallah haber bekliyorum senden 🤗
asliiiiiiiii ilaydagkk1 tövbe tövbe onlar beklemek ne demek bilmiyorlar sanırım büssürü gün geçti sayelerinde üstünden 🤔
asliiiiiiiii ilaydagkk1 kıyamam ya 😊 hadi düşer inşallah enabıza içimiz rahat eder bende senle bekliyorum valla 🤗
ilaydagkk1 asliiiiiiiii kız bu sefer bütün terslikler beni buluyor gittiğim doktora cuma gününe randevu bakayım dedim yoktu 27sine aldım keseyi görmeye alacaktım güya 😂
asliiiiiiiii ilaydagkk1 vallaha ne diyeceğimi şaşırdım artık 😁 Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah 🤲 demekten başka bişey elimden gelmiyor sonuçta daha yok mu vallaha herşey seni buldu resmen ya
DenizAda_ ilaydagkk1 hadi canım gözün aydın inş sağlıkla gelsin çok yenidir o haftaya her şey şekillenir
asliiiiiiiii ilaydagkk1 ay şaka gibi yeminle elim kalbimde bekliyorum döv onları gidince bukadar stres yaşattılar sana 😁