btutuk beyzo07 aslında benim 3. Gebeligim 29 yasındaym daha önceleki gebeliklerimde böyle sorun yoktu ama şimdi 2 senedir böyle oldum suandada çok canım cekiyo
beyzo07 btutuk bence bu sigarayi tam boyoe mide bulanti kusma zamanlarinizda kokusundan igrenirseniz rhat birakabilirsiniz bence bi deneyin bende iyle yapicsm İnsllah
beyzo07 btutuk hamileligin ilk 3 ayinda bebek kanla beslendigi icin hani cok yemeyin ekmegi vs dha cok kan yapici seyler yeyin icin ilk 3 aydan sonra yediginiz bebeğe gidiyor ve bebek kilo aliyor ama ilk 3 ay yediginiz anneye kilo yapar
beyzo07 ben varya esim yanimda ayakta duruyor ona bile midem bulandi gecenlerde esim noluyor diyor hadi yicekten bulanirda benden demi diyir adamin da ruh hali degisiyor😂😂
Zeynep228 Hatice_ferit yok valla çok iyim hiç bir şeyim yok 0 belirti. Ve çalışıyorum 😁 sabah 6 da kalktım kahve içtim biraz ekşime var ama kahveden oldu galiba. Onun dışında çok iyim sadece meme hassasiyetim var
Hatice_ferit btutuk ben doktora gittim kesem gözükmedi bu cuma gidicem bu sefer inşallah gözükür tahminimce 4 haftalık vardır beta 4666 dı ama çok kötüyüm varya kakıyorum hiçbişey yapamıyorum yorgunluktan halsizlikten düşüğüm gün noyunca enerjim sıfır
Deletedmom_877 btutuk merhaba benim de 6+1 idi adet tarihime göre doktor kalp atışını gösterdi ama rapora 6+1 ve crl ye 4 mm yazmış 4 mm iken kalp atışı duyuluyor mu yani