btutuk Selamlar son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim devlet hastanesine gittin dedi kese 3 milim kese boşda olabilir doluda zaman gösterir dedi bilgisi olan varmı neden böyle oldu
Hatice_ferit btutuk devlet hastanesi banada öyle demişti bi kaç gün sonra özele gittim kesem gözüktü dah ıfak olabilir haftaya tekrar git
seydaaa5466 Kalp atışı 8. Haftaya kadar duyulması gerekir inşallah duyarsınız bede 8 haftalık gebeyim yeni duyduk
zeynsh haftada kesenin içini göremeyebiliyorlar biraz cihaza da bağlı o yüzden bir problem yoktur inşallah normal süreçler beta değerinizde yükselmeyi gördünüz mü?
nilaydax btutuk devletteki ultrasonlar çok eski teknoloji.Stres yapma daha çok küçük görürsün embriyoyu da içinde inşallah özele gittim hep ben.
btutuk ulkubenn peki geç döllenme olan bebekler kız mı oluyor herkez bana dedi hadi iyisin gec döllenmeyse kızdır ben kız istiyorumda
btutuk İlk saglık ocagında yaptm dedi cok az yükseliş var sonra hastanede yaptm kan testi dedi daha yüksek cıktı
Zeynep228 btutuk bende öyle duydum ve öyle olan çok var denk mi geliyor bilmiyorum 😁 benimde geç döllenme oldu galiba kaç haftalık olduğunu gmsteren test var yaşadığım ülkede 2 3 haftalık yazıyor ama yunurtlama ve döllenme arasında çok gün farkı var benimki geç döllenmiş
nursele Bnde 6+6 haftalık hamileyim bnmde kese daha boş geç döllenme olmuş olabilir dedi pazartesi gidicem bnde inşallah o zamana kadar görünür
tortillam_ Korkma 6. Haftada kese 7+3 de kalp atışını gösterdi. 10. Haftada duyurdu kalp atış sesini. Devlet takipliyim. 7+3-7+3 gibi git sende
beyzaelebi Bende 5+5 te acilden gitmiştim kese gözükmüyor oluşmuş ama bebek daha görünmüyor demişti gayet normal yani bugün 7 hafta ile gittim göründü 🤭 Sabırlı ol sende İnşAllah bir iki hafta içerisinde görünür seninki de✨
Zeynep228 btutuk yok daha 5+4 günlük adet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış ve addetn 12 gün sonra öğrendim