Ruyam34 Busra_bugraaa Normalde suyu bitmişse 24 saat içinde bebek alınması gerekiyor suni sancı verilerek Doğum önce deneniyor olmaz ise sezeryan Ama doktor bu kadar riske atmazdı sanırım bile bile sen tabi yine git başka doktora da
Okyanus05 Gözünüz aydın. Aynı şeyleri şu an bende yaşıyorum tek farkımız ben 35. Haftamdayım. Bir hafta daha bekleme kararı aldı doktor. Bebeğiniz kaç kilo doğdu normal mi oldu doğumunuz.?
Busra_bugraaa Okyanus05 teşekkür ederim canım allah razı olsun 2.500 doğdu benim ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da öyle oldu
Busra_bugraaa Okyanus05 rabbim yardım etsin sana da inşallah bişey olmaz korkma Allah’ın izniyle benim suyum baya azdı yarım çay bardağı kadar kalmış dedi doktor
Ruyam34 Busra_bugraaa aaa iyi süper suni sancı mı verdiler yoksa ki sancı mı geldi hastaneye gittim nasıl oldu Gözünüz aydın :)
Aysegul45 Busra_bugraaa canım bol bol havuç suyu iç arkadşmda aynı durumdaydı doktoru havuç suyu iç dmiş suan düseldi
nurcakir58 Busra_bugraaa benimde az bitmek uzere dedi cok.korkuyorum su iciyorum havuc suyu bebrk ölur dediler bsna atmadiginda korkuyorum onumuzdeki hafta gidicem bende kontrole
smls19 Busra_bugraaa Canım havuç suyu iç bol bol o çoğaltıyor diye biliyorum bir tanıdığımında hiç kalmamıştı neredeyse günde 5 6 bardak havuç suyu içti doktor bile çok şaşırmıştı İnşallah sağlıkla doğar annesi ❤️