yasewin Kızlar adete 4 gün kala 22.20 idi beta Bugün tekrar verdim 2 gün var adete 112,17 çıkmış Çok yükselmedi mi arada 5 kat var neredeyse🥲 tehlikeli değildir değil mi çok geldi bana iki gün için ama bilmiyorum
bmbibdm yasewin olması gerektiği gibi artmış illa iki kat olcak diye birsey yok daha fazla da olabilir. Önemli olan en az iki kat artması o yüzden endişelenmeyin
Cansu424 yasewin canım benimde adetime bir gün kala 230 çıkmıştı çok daha yüksek değerlerle ögrenenleri gördüm burda çok hızlı yükselenler de oluyor iyi bişey yani bebik hızla oluşmaya başlıyor🤩 hayırlı olsun 🤲🏻
rumsal yasewin evet geç döllenme benim şansa test yaptım pozitif 1 yıldır deniyordum test verdim beta 31 çıktı
yasewin Cansu424 şükür 🥺 bi düşüğüm var ya korkuyorum ondan onda iki katında artıyodu değer.. çok sağ olun🌼
rumsal yasewin dış gebelik vs olsa ağrı kanama olurdu dimi şimdi de dış veya kimyasaldan korkuyorum benim değerim 31.26 dan 105.7 ye çıktı
yasewin rumsal güzel artış olmuç 2-3 günde olduysa. Daha erken bir şey demek için ama bu artış dış gebelik riskini düşürüyor. İnşallah sağlıcakla ilerler🥲🥲 bekleyip sabretmemiz lazım 🥺
wind Güzel artış olmuş. Benim de adetime 5 gün varken 95 le öğrendim. 95 den 2 gün sonra 416 , 2 gün sonra 1264 e yükseldi. 2 gün sonra da keseyi gördük 4+3 tüm.