fgormez supermoms hastane çantamda çantada arabada😅yarın 38 haftalık oluyorum ne olur olmaz diye arabada bekliyor unutma durumu olmasın diye😅
supermoms Rabiul ağustos sonu eylül başı büyük ihtimalle daha konuşmadık doğumu ama s.a.t a göre öyle öneriniz varsa bekleriz😇
supermoms Kızlar başka lohusa takımı alan yok mu pijama elbise vs önerisi lazım acilllll😜help meeeeee
Rabiul supermoms bu takımları sonradan giyemem diye normal düğmeli pijama aldım 😂 bide bu modelleri beğenemiyorum 😂 kızımda da 3 lü normal takım almıştım sabahlık alt ve askılı üst olanlardan
Rabiul supermoms siyah inci den bir kısa bir uzun kollu takım aldım 20 nisanda doğum olacak düğmeli olduğu için rahat ederim , elbise olarak da kızmda LCW den almıştım lohusa elbisesi önü çok açılıyordu onunda çaprazlama olduğu için yandan göğüs gözüküyordu yani
fgormez supermoms kızımı Ağustos’ta doğurmuştum iki pijama takımı asla yetmemişti acayip sıcaktı birde lohusa terlemesi süt falan derken tekrar alışveriş yapmıştık 3 pijama daha almıştık alabildiğin kadar al😊😅
Rabiul supermoms 😂😂😂 benim pek beğendiğim bir model değil o yüzden hitap etmiyor yani çok kapalı evde rahat olmak isterim 😂
supermoms Rabiul ben de yazın sıcağında kapalı giyemem terlerim efil efil rahat olsun istiyorum her zaman giyebileyim
busrasya2334 supermoms ben ilk doğumumu 16 ay önce yaptım şimdi 2. Yi bekliyorum 32+0 olduk 🙈 o yüzden ilk doğumda giydiğim lacivert olan gecelikli sabahlıklı takımı sadece hastanede giymiştim hala duruyor yeni almadım o yüzden onu ama yinepnu giyeceğim çünkü ameliyat sonrası gecelikli sabahlıklı bir takım çok daha iyi oluyor 👌 diğerlerini yeni aldım pentiden yeşil olan da lohusa takımı olarak geçiyor ameliyat sonrası önce lacivert olanı giyerim elbise ile daha rahat oluyor çünkü sonra diğer yeşil olanı giyeceğim onla da eve dönerim ben kıyafet giyip çıkarmakla da uğraşamıyorum hastaneden de pijama ile çıkıyorum rahat oluyor 🤣 diğer attıklarımı da evde giymek için aldım onlar normal pijama takımı xl aldım sadece doğum sonrası giyebilmek için
Rabiul supermoms sana kalmış yani kızımda askılı ve elbise tercihim oldu şimdi elbise zaten var diye 2 tane normal düğmeli aldım
Gecekusu42 Bende bu ikisini aldım takım olarak daha doğum yapmadim ama memnunum hepsi çok rahat öneririm belki fikir olur ☺️🌸
supermoms Gecekusu42 çok güzeller canım beğendim hem elbise hem takım olması iyi bunu favlarım lacivert de güzel kaliteli duruyor teşekkürler 🌸