prensannesi__58 bebekk7 ismin ne canım burda bize yakın türbe vardı gıdersem sana da dua ederım duanın açmadığı kapı yok elhamdüllillah bn inanıyorum güzel şeyler olacak 🤲🏻💐
bebekk7 prensannesi__58 gamze canım rabbim razımolsun güzel haberler versin sanada canım ne kadar dua ediyorum sanada şimdi hayırlı haberler duyasın kucagına almayıda nasip etsinnrabbim
prensannesi__58 bebekk7 amin amin Allah razı olsun canım birbirimize dua edelım ınsallah çarşamba günü güzel haber alırsın da bana da haber verırsın 😘
bebekk7 prensannesi__58 amin inşallh canıö bemim sen daha güxel hsberler alırsım inşallah banada haber ver
bebekk7 prensannesi__58 canım hiç korkmq çok şükürmduydum ve bebeğide gördüm sende duyup göreceksin benim boş boştu kesem
prensannesi__58 bebekk7 vajinal muame olmuştum kesende haftasına gote büyük olmasına rağmen yolk sac bıle yoktu dimi canım Şimdi kese kaç hafta ıle uyumlu
bebekk7 prensannesi__58 aynen öylr canım şuan uyumlu olmuş haftasoyla korkma inan sende duyacakson hayırlı haberlerşni bekliyorum
prensannesi__58 bebekk7 belkı de ılk gıttıgın doktor yanlış ölçüm yaptı canım çünkü 5+3 ken 6 +3 olması ımkansız
bebekk7 prensannesi__58 vallahi.öulr dedi canıö hatta fetal yapı izlenmedi dedi sordum başta öylr oluyot sonra yakalanabliyor haftayo dedi
prensannesi__58 bebekk7 valla çok tuhaf canım hersey Allahtan işte yürekten istediğin herşey oluyor hamd olsun verende o vermeyen de 🤲🏻
prensannesi__58 bebekk7 kız şaka gbı vallahı resmen imkansız olmuş gbı dımı yolk sac ta yoktu dımı sordun mu o zaman ozellıkle
hilalomer bebekk7 hayır değil kese oluşunca bebek hemen görünmez benim de görünmedi sat a göre 8+4 de gördüm bebeği ultrasonda 7+1 çıktı