bebekk7 Merhaba hanımlar son adet tarihim 21 şubat şuan 5+3 günlük gebeyim ultrasyonda 6+3 çıktı bir hafta önce kese yoktu bugün kese var doktor fetal dna izlenmedim2 hafta sonra gel desi boş gebelikmi hanımlar
kubra1238 bebekk7 hiç korkma canım benimde aynıydı kese boş denildi 6. Haftada hatta kanamam olmuştu doktor yine görememişti bebeği sonra bekledim 8.haftada tekrar gittim doktor bak bebek burda kalp atışıda var dedi erken haftada oluyor öyle 8.haftada yine gidersin
hilalomer bebekk7 hayır değil kese oluşunca bebek hemen görünmez benim de görünmedi sat a göre 8+4 de gördüm bebeği ultrasonda 7+1 çıktı
Eboz bebekk7 bende 6.4 de bebek yoktu kese boştu alttan baktı gordu biraz riskli ama baktı şükür birşey yok yarın geri gideceğim 9 haftaligim bu sefer ustten gorurum kalp atışını duyarım.belki
bebekk7 Eboz ben bir yıl önce 23 haftalık erken suyım geldi bebeğimi kaybettşm sezeryanla dogum yaptım vefat etti bu ay klomen kullandım oldu doktor 6+3 deyşnce yok birşey deyşnce biraz korktum
Eboz bebekk7 başınız sağolsun rabbim bir daha acı yaşatmasın Korkmayın bence ne zaman gideceksiniz geri
bebekk7 Allah razı olsun hanımlar 2 hafta sonra dedi ama ne uyıyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum kesw haftasına göre büyük normalde 5+3 ama 6+3 deyşnce birşey göremiyorum dedi zaman geçmiyor
bebekk7 prensannesi__58 2 hafta somra dedi canım 5+3 de gşttim kese 6+ 3 çıktı ama boş hiçbirşey yok inqn uyuyamıyorum ne olacak diye şuam som ader tarihşne göre 6 +3 üçüm geçen hafta bugün öyle dedi doktor jaftaya çarşamba gşdecem ogğn 2 hagta oluyor
prensannesi__58 bebekk7 ya inşallah hayırlı bı haber alırsın canım kesen kaç ml soyledı mı soulemedoyse ultrason lahıdında yazar altta
bebekk7 prensannesi__58 devlet canım lagıttq vermedi qma sanki 19 dedi oradaki sektere bilmiyorjm kafam allak bulşak
prensannesi__58 bebekk7 benım 5hafta 3 günlük 11 ml kese ama kese uyumu 5 hafta 1 gün ıle uyumlu bnce sen çarşambayı bekleme canım yarın ya da bır güne başka doktora gıt bu sekılde beklemek vok zor
bebekk7 prensannesi__58 ne zamqn gşttşn canım ya çılmazsa diyorum korkuyorum gştmeye ben bşr yıl önce deoğuö yaptım 23 haftalık suyum geldi 25 haftalık dogum yaptım bebegim vefat etti korkuyorum
prensannesi__58 bebekk7 ya rabbım sabır versın ama bu sekılde beklemek daha zor en azndan netlıge çıkarsın bn de gıtmek ıstıyrm ama bn daha dün gittim ya bırsey degısmemısyr dıye beklıyrm
bebekk7 prensannesi__58 bazen 7 8 e kadar gözüküyor diyorlar şimdi gitsemde ya gelecek hafta olulursa diye düşğnücem rabbim hayırkı haberler versin canım inaşşah ama gidebilrsem yazarım sana sende yazarmısın canım
prensannesi__58 bebekk7 yazarım canım Bn senden sonra gıdıcem heralde bana bu cuma degıl haftaya cuma gel dedı valla sureklı tesbıh cekıyrm dua edıyrm veren rabbım o ne derse o olur o ol derse ımkansızlar olur
prensannesi__58 bebekk7 ismin ne canım burda bize yakın türbe vardı gıdersem sana da dua ederım duanın açmadığı kapı yok elhamdüllillah bn inanıyorum güzel şeyler olacak 🤲🏻💐