tatlibiri _Medine o daha zor benim kız gelmek bilmedi dönmedi bunun geleceği döneceği yok dedi doktor dedim al beni artık doğurt pazartesi hazırlan gel dedi gittik 😂😂😂
ayaznannesi _Medine evet kızımda kurban günü dedim kurban bayramı sabahı 8.30 da dogmustu herkes çok şaşırdı😄
Busranur_mnts orkidemm_ ay aynısıı kasılmam vardı geçmemişti uzandım pıt diye ses geldi suyum boşaldı
arilanki_ _Medine hamileliğimin en başından beri 10 martta doğurucam kesin dedim ve 10 martta doğurdum 😂
guvercin1 _Medine dayımın doğum günü 1 Nisan ve biraz geçinmesi zor biri. O gün doğsun istemiyordum çocuğum da zor biri olur diye ama içimden de geçiyordu ben istemiyorum diye o gün doğacak kesin . 41+2 de normal olmayınca sezaryenle 1 nisanda doğdu 😂😂
Fatmanur_0416 _Medine hamilelik daha rahatmış🤣 uyuyorum ama aralıklı olunca insanın dengesi bozuluyor kim görse göz altlarına ne olmuş niye bu kadar kilo verdin yüzünden belli diyorlar 🤣
bademli_puding _Medine içime doğmuştu benim ben anlamıştım sancı çekiyordum zaten acile gittim görüneyim diye apartopar sezaryene alındım 😂😂😂