bebistakibi rabiaduru1 gönlünüze göre olsun inşallah kilo alınır verilir önemli değil bebişler iyi olsun 😌
kalbimdebebek Canım bende 17+4 deyim. Almadım aksine 1 kilo da verdim. Bende düşünüyordum normal mi diye ama bebekte her şey normal gözüküyor şükür. Sonlara doğru almaya başlarız 🥰
bebistakibi kalbimdebebek Yaaa çok sevindim bende almadım diye endişeleniyordum biraz da iştahsızım zaten 🥹 İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da
gizemli00 bebistakibi ben dogru düzgün kilo almıyorum aksine zayifliyorum neden bilmiyore ama daha iyi🤣
gizemli00 bebistakibi ben ilk üç ay 8 kg verdim şuanda eski kilomdayim şistim yani kadın doğum haplarindan dolayı hamile kalincada söndüm birde nedense o kadar iştahım yok ya şey istiyorum annem gil filan yemek yapsada ben yemesem kendi yemeğimi yemek istemiyorum 😮💨😮💨🥲🥲
sibel3329 15+4 haftalık. Midem bulandı ama hiç kusmadım. 53 tüm. Suan 53 buçuk. Sadece yarım kilo almışım
bebistakibi sibel3329 doğrudur gerçekten bede de iştahsızlık çok diye korktum bebeğe faydası olmaz diye
burcuo bebistakibi Hızlı almamak önemli sanırım. Ben yüksek kiloyla hamile kaldım, gebelik şekeri çıkmaması için dikkat ettim, diyetisyenle çalıştım, 25.haftadayım 3-4 kilo arası aldım. Son haftalar daha hızlı alınıyor, sonra da vermek zor oluyor.
bebistakibi burcuo tebrik ederim gerçekten zor olanı başarmışsınız 🙏🏻🌸 anne ve beeğin sağlığı en önemlisi
burcuo bebistakibi Çok teşekkür ederim, tabii öncelik sağlık. İnşallah hepimiz sağlıcakla tamamlarız bu süreçleri 🙏🏻☺️
bebistakibi mervekalkann Aaa tebrik ederim ben az kilo alınca bebeğe faydası olur mu olmaz mı diye kortum içimi rahatlattınız 💖🤭
sibel3329 bebistakibi bende korkmuştum. Bu hafta kontrol vardı sordum. Hersey yolunda bebek haftası ile uyumlu. Siz almasanız da olur. Bebek alsın yeter dedi 😊
mervekalkann bebistakibi her ay düzenli olarak kilo takibi yapılıyor zaten onun kilo alımı normal ise sizin fazla kilo almanıza gerek yok. Sonuç olarak kendimden örnek vereyim 800-900 gr lık bebeğe +10 kilo fazla olmuş oluyor doğru orantılı değil :)