Bereninannesi Kızlarrr kilo vermeye karar verdim bu yolda neler yapabilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Önerilerinize açığım🤗
cylnboran04 Bereninannesi 2 öğün beslen kahvaltı ara ogunlerını mutlaka yap 5 de akşam yemegı artık birsey yeme takı dıger güne kadar
meleginannesi2 Bereninannesi önce kilo vermeyi kafada bitirin yoksa diğer türlü zor yani insan sürekli kaçamak yapmak istiyor sonra bir dahiliye doktoruna gidin özellikle demir d vitamini ve insüline baktırın bunlarda sorun yoksa kilo hızlı veriliyor zaten
baltuntas Bereninannesi YouTube de Yogadayoga Zeynep var onun oynatma listesinde evde yürüyüş videoları var hafif olandan başlayarak durumunuza göre artırıp düzenli hareket etmiş olursunuz 🌷
sukriyeCengel Bereninannesi Aralıklı oruç deneyebilirsiniz. Günde tek öğün şeklinde beslenmeyi bende yapmıştım sadece akşam yemeği yiyordum.
Bereninannesi cylnboran04 tek öğün beslensem sadece kahvaltı akşam da sadece salata nasıl olur günde 2 kupa yeşil çay 2 tl de su zaten günde 2 öğün beslenen biriyim 32 yaşındayım 32 yıldır bu böyleydi
Bereninannesi meleginannesi2 demirim de sıkıntı çıkmıştı takviye kullanıyorum sadece demir de değil B12 D vitamini magnezyum ve çinko
aslmoms Günde tek sefer ama yeterli besinlerle zayıflamayı görmüştüm çok öneren vardı. Ama bu diyetisyen eşliğindeydi . 🤔
Bereninannesi aslmoms bunu düşündüm biliyor musun günde sadece kahvaltı 2 tl su 2 kupa yeşil çay akşam sadece salata yada çorba 1 saat de yürüyüş nasıl olur?
meleginannesi2 Bereninannesi bunları süreç içinde toparlamaya çalışın yoksa cidden boşa kürek çekmek oluyor ve insanın morali bozuluyor ben niye yapamıyorum diye başa sarıyorsunuz sürekli
aslmoms Bereninannesi işte o değil mesela. O yöntem çok teferruatlı. Diyetsyensiz olmaz bence. Mesela 1 öğün ama o bir öğünde 1 kalıp peynir yiyorsun vs. ki vitamin mineral değerlerini koruyasın.
meleginannesi2 Bereninannesi sakın bu yöntemi denemeyin vücut kendini kitler başta kilo verir gibi olursunuz ama sonra yediğiniz herşey yağ olarak depolanır bence bir diyetisyenle çalışın cidden çok fark oluyor
Bereninannesi baltuntas öneriniz için teşekkür ederim bunu evde denerim ama dışarda her gün bir saat yürüyüş yapcam
Bereninannesi sukriyeCengel aralıklı orucu da düşündüm en güzeli diyetisyen gibi duruyor önce bi diyetisyene başvurayım dimi
Bereninannesi meleginannesi2 valla çok haklısınız öyle yapcam bide diyetisyensiz olmaz büyük ihtimal boşa sararım
sukriyeCengel Bereninannesi Tabiki diyetisyenle devam edebilirsiniz ama önemli olan irade bence kesinlikle kilo vereceğim diye net olursanız daha kolay olur sizin için. Diyetisyen + Egzersiz veya yürüyüş de çok önemli ben diyet+yürüyüşle 31 kg verdim.