hd_d kurkmantosuzmadonna yaaa ne guzelll afiyettt bal seker olsun sanada🫶 Ay hergun hergun ne pisirsek derdine düşüyor vallahi insan ne zor is hahah
kurkmantosuzmadonna hd_d kız öyle. Sabahtan karar vermezsem son dakikalarda hiçbir şey gelmiyor aklıma
Deleted33000 hd_d Evet kız bazen insan yemeklerinden tiksiniyor artık biz akşam kahvaltısına bayiliyirz böyle bide hamur işi yaparsam offf yemede yanında yat😂😂
hd_d Deleted33000 Esimle bende kahvalti turune baylrzzz valla agir olmuyo hem daha güzel oluyo Bir sure sonra sulu yemekler gercekten agir geliyo bikiyo insan Hamur isiii severizzzz bizdeeee gidiyo vallahi her turlusu😅
Deleted33000 hd_d ne güzel valla bende eşimi alistirdim önceden basit görürdü akşam kahvaltisini ama şimdi onu bulduguna şükrediyor😂😂😂😂
hd_d Deleted33000 hahahahah tabi sevinsin 😅 kiz agir olmuyo demi gerçekten migdeme bi agirlik olmuyo benim
betuldenk ARYa143 çıkarmam mı durmadım yanına bişeyler daha yaptım vişne hoşafı közbiber mezesi tatlı 😂 bugün hamarat modundayım galiba 🙈
ARYa143 betuldenk oooo maşallah maşallah hamaratsın 👏👏😁 kaçıncı haftandasın acaba 1. Trimester deme bayılırım 🙄😂😂
betuldenk kızz ne kadar çok kola içiliyor onu fark ettim. biz de önceden arada alır yemeklerin yanında içerdik ama şimdi hiç almıyorum aramıyoruz yani niye bilmem birden soguduk 😂