melike__41 bademli_puding yok testleri yaptırmadım valla 12+3 de doktor erkek dedi 13+4 de %100 erkek dedi
bademli_puding melike__41 yaa maşallah 🧿 sağlıkla gelsin inşallah bende 10 nisanda tekrar kontrole gidicem inşallah bende kesin öğrenirim 🥰
bademli_puding bebi5_8 bende oğlumda yaşdım iri bebek hamileliği aşırı zor hareketler aşırı kısıtlanıyor 😅 banada zaman hiç geçmiyor
mrs_yldrm bademli_puding 19+2 mangoyuz şuan cinsiyeti doktor 12 haftada tahmin etmişti 16 da da fikri değişmedi kız yani🥰😌
bademli_puding mrs_yldrm banada geçen hafta %80 kız dedi de emin konuşmadığı için içimde merak kaldı😅
bademli_puding sszeynepss üçüncü hebeliklerde erken haftalarda hissediliyor bende 15 te minik minik iki kere hissettim 🥰
bademli_puding melike__41 ben çok sabırsızlanıyorum heyecanlanıyorum hazırlık yapmak istiyorum bir an önce 🥰
mineeeu Biz de 16+4 olduk patates 🥔 Doktor yüksek ihtimalle kız dedi ve maalesef kusma ve bulantılarım devam ediyor içinizde bu haftalarda olup devam eden var mı normal mi:(
bademli_puding mineeeu her hamilelik kendine özeldir bulantılarda öyle allah yardımcın olsun canım💕🤲🏻
bademli_puding 060436 utanmasın zaten erken göstersinler yiğidin malı meydanda olur 🤣🤣🤣 kız erkek farketmez göstersinler 😂
melike__41 bademli_puding bende valla acele ediyorum ama bende yarın oda almaya gidicem bende 3 senedir uğraşıyordum