bademli_puding 060436 utanmasın zaten erken göstersinler yiğidin malı meydanda olur 🤣🤣🤣 kız erkek farketmez göstersinler 😂
060436 bademli_puding iste bizimde meydandaydı bakalim doğunca nasıl olucak yiğidim 😂😂 sağlıkla doğuralım bacım 🤗
smglyrk bademli_puding ay benle yaşıtsın bende isterdim 11 yaşında ni yavrum olsun yoldaş olsın 🥰 benim büyük 4 küçük 2.5 en küçük pırasa😂😂😂
bademli_puding smglyrk ben erken evlendim de 🫣😂 evlendim kızıma 8 ay sonra hamile kaldım ama ilinci için bayaa araya zaman koydum bakamam diye kendime güvenemedim 😅
bademli_puding Bsranrt55 çok iyi yaa 😂😂 benim ağrılarım çok oluyor ama doktor normal dedi iki sezaryen oldum o yüzden
melike__41 bademli_puding bende valla acele ediyorum ama bende yarın oda almaya gidicem bende 3 senedir uğraşıyordum
bademli_puding melike__41 yaa ne güzel ben oda yapamicm maalesef ev küçük iki çocuğum daha var hepsine ayrı pda yapmam için villaya geçmem gerek 😂
sibely12 bademli_puding ilk hamileliğimde cinsiyet partisi yapmıştık o yüzden hakkı geçmesin bundada yapalım dedik o yüzden cinsiyet partisinde öğrencez inşallah 🤭kağıda yazdırdık bekliyoruz
bademli_puding sibely12 ay çok heyecanlı 🥰 bende diğer ikisinde yapmadığım için hak geçmesin bunada yapmayacm dedim 😂😂