yaseminerten biraz uzun yazicam. bu degerlerde esinin sadece senin de gördüğün morfolojisi düşük. Benim eşimin morfolojisi 0 di bir aralar. Gittigimiz urolog morfolojiyi su sekilde tasvir etti bu testi yapan laborantin kahve fali gibi sizin 56 milyonunuzdan cektigi 400 500 sperm görüntüsüne denk gelen kısım. Yani belki daha yüksek morfolojili sperlerin var veya daha düşük. Hepsine bakmiyorlarmis morflojiyi kafana takma demisti biz 0 ken gittigimizde. Adam dna hasar testine takmis durumda bizi ve hastalarini ordan tedavi etti. Sana ise yarayan hem dna hasarini duzelten hem de dolayli yoldan morfolojisini de duzelten seylerini yazayim. Haftada en az 1 veya 2 öğün nohut yemegi(suyu ile tuketklecek suyu cok değerli) her gün (her gun olmazsada hafta 3 4 kez) isirgan otu çayı içmeli. Havuc ve incir tuketimine dikkat etmeli. Telefonla ayni odada yatmamaya telefonu veya laptopu uzvuna cok yaklaştırmamali. Takviye olarak leta seed adında bir takviye onerdi. Guzel bir takviyeydi 3 ay kullaniminin ardindan hamile kalmıştım ama kaybetmistim(o zamana kadar hamile kalkamıyordum) bu takviye guzeldi ama son siparisimizde dolandirildik firma telefonlarımiza bakmadi bize de yanlis urun gonderdi meger batmış diye okuduk falan. Onun yerine oceanin projeive m kullandı. 4 5 ay. Bu takviyeyi benim kadin dogumcum onerdi ama bu gittiğimiz urolog da onayladı. Sonra ilk hasar testinin ardindan yaklasik 7 ay gectikten sonra tekrar test verdiik. Hem hızı artmıştı hem morflojisi hemde hasar orani düşmüştü. Zaten 1 ay sonra da saglikli gebelik elde ettim cok şükür ki.. Icinde antioksidan olan yani resveratrol vs orani, selenyum cinko orani yuksek iyi kaliteli bir takviye bul canim esin icin. Bu dedigim yan seylere de dikkat et. Nohut vs. Kendin içinde projeive f kullanmistim esimle paket almıştık birde ek olarak omepa q10. Esim de normal omega kullanmıştı. Omega cok cok faydali bir sey zaten sperm ve yumurtalar uzerinde antioksidan yani koruyucu ve tamir edici etkileri bulunuyor. Dua ediyorum sana bu vakitler hurmetine allahim kucagini bos koymasın insallah tez zamanda afiyetle doldursun 🤲🏻🤍 yine aklına takilan bir sey olursa yardımcı olmaya çalışırım.