ekim777 kurkmantosuzmadonna Oğlum 3 yaşında şimdi yine hamileyim Kendi işimi yapıyorum saat en erken 9.00 En geç 11.00 da güne başlıyorum
beyzaokanvebebek kurkmantosuzmadonna Ben 10-11 bazen 12 kafama göre bu zamanları insan çok arar eminim gerçekten bir daha hayatım bu şekilde olmayacak diye de gözüm korkmuyor değil
mrsaydemir kurkmantosuzmadonna 31 haftalığım gece lavaboya kalkınca geris yok.. söyleyeceklerim bu kadar 🫠 Uykusuzluk hat safada
ballim_dunya kurkmantosuzmadonna gece 2-3 de yatmama rağmen sabah 9 da ayaktayım ne çocuk var ne iş 😂 ne işim var o saatte ayakta bende bilmiyorum
tugce4545 kurkmantosuzmadonna 11 11.30 gibi oğlumla uyanıyoruz ama son günlerim 32 haftalık hamileyim 😅
Prensesmom_ kurkmantosuzmadonna kız yok daha 2 tane çocuk var biri 4 biri 5 yaşında birde hamileyim . Ama beni kocam uyutmuyor 😂 sabah kızlara kalkıyorum kreşe, gece kocamı bekliyorum gece 12 ye kadar sonra yemekdi oturalım sohbetti derken oluyor saat 2-3
kurkmantosuzmadonna Prensesmom_ bacım uyumaya çalış yine de. Biliyorsun ki Bebiş olunca fırsatı olmuyor insanın. 😄
serena35 ayy herkes çok erken yazmış. benim kızımda 2.5 yaşında öğleye kadar uyuyoruz ben uyanınca uyanıyor oda 11-12 gibi ama şimd kardeşi geliyor yine uykusuz geceler come back yani 🤤🤤
cansukccc kurkmantosuzmadonna bende gebe kalmadan önce uyurdum öğlen 2 1 e kadar şimdi içimdeki yavru küçük olmasına rağmen eşimden önce uyanıyor normalde eşim giderdi ben hiç hissetmezdim 😂
kurkmantosuzmadonna cansukccc ah hepimiz öyleydik. Ben de bazen öğle ezanıyla uyanırdım. Şu an sabah ezanıyla uyanıyorum. 🥲
aybike2212 kurkmantosuzmadonna kızlar linclemeyecekseniz söylüyorum eğer ki misafir yoksa hastane postane işimiz falan yoksa 12-12.30 gibi güne başlıyoruz biz 4 yasindaki kızım ve ben 🫣
kurkmantosuzmadonna aybike2212 ay maşallah. Niye linçleyelim kız. Elimize fırsat geçse biz de uyurduk. 😄
1ogrencianne kurkmantosuzmadonna çalışıyorum, oğlum okula gidiyor. 6.30 gibi güne başlıyoruz akşamın olmasını iple çekiyorum her gün 😂