ayaznannesi kurkmantosuzmadonna biz baya geç kalkıyoruz demeki genelde 12.30 arası uyanıyoruz tabi cocuklar uyuyor ben uyanık bir şekilde yatakta dolaniyorum😄
kurkmantosuzmadonna ayaznannesi ay maşallah. Oğlum öğle uykusuna geçiş yapıyor o saatlerde . 😄 Ortalama kaç yaşında oluştu uyku düzenleri?
miracsevim kurkmantosuzmadonna benimde oğlum kreşe gittiği için sabah 8de kalkıyoruz. akşam 22.00 da gün bitiyor benim için büyük ihtimal uyumuş veya uyumak üzere oluyorum. 13 haftalığız bu arada 😁
ayaznannesi kurkmantosuzmadonna oğlum 2 yaşında ama kızım 6 aydan sonra uyku düzeni oldu kızım 6 ayliken 1 yaşına kadar hep saat 8-9 gibi kalkardı tabi mamasini yiyip gene yatıyordu kız zorlamadi oğlan 1 yaşına kadar hep saladim kızda direk besige bile koymadım anne yanında uyutum inslh ikizlerimde uykucu olur 😄
erkekannesi1_ kurkmantosuzmadonna 2 aylık uyanıyor besliyorum altını değiştiriyorum biraz oyalanıyoruz tekrar uyuyoruz uyanıyoruz derken saat 12 oluyor
Cansu424 kurkmantosuzmadonna ahaha ay çok güldüm hiç bir zaman bebekken 6 da kalkardı şimdi okula gidiyor hep sabahın esselası ayaktayız 😆