2xmom Korkuyorum ya bakamazsam, ilk cocuğumu kirarsam, uzersem yetmezsem… Hem de en çok daha 1 yaşındayken diğer çocuğum okula başlamış olacak nasıl yetiscem. Tam kariyerimin zirvesine 5kala 2.ye hamile kaldım çok kafam duygularim karışık dostlar.
hazalmasal 2xmom annelik öyle birşey ki tabiki ikisinede yetemediğin günler vicdan azabı duyduğun günler olucak ama düşünsene çocuğuna ömür boyu arkadaş olacak sırtı yaslayacak biri daha gelicek onun sevgiysiyle herşeyin üstesinden geliceksin emin ol
sara29 2xmom ben bilerek 1.sınıfı atlatmak istedim ama büyüttüğüm kadar değilmiş çok güzel geçti bu yıl çok şükür. Kardeşi doğduğunda 6.5 yaşında olacak. Benim için en ideal zaman bu oldu.. yaşları yakın olsaydı asıl o zaman çok zorlanırdım
minikmucizem26 2xmom benim buyuk kizim 5 yasindaydi 2 ciyi doğurmuştum cok dogru ve guzel zamanlama bana göre bnce kardeşler arasi 5 6 yas olmali zaten.. şimdi ikinci kizim 6 yasinda 3.cute gebeyim tabi bu surpriz oldu 🤭🤰
ekiminannesii 2xmom oğlum 4,5 yaşında. İkinci doğumumu yaptığımda tam 5 yaş olacak araları. Çalışıyorum ben de ama ideal bir zaman bence. Üstelik ilk doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izin kullanıp işe döneli 2 sene olmuştu. ☺️
HakanKemal 2xmom Kızım 5 yaşında oğlum 1 yasinda olunca 6.5 yaşında olacak şimdiden çok mutlu kardeşi olacağı için her seferinde karnımı öpüyor hadi gel artık oyun oynayalım seninle diyor erkek kardesim var 7 yaşında bebekliğinden beri danışıyor oynuyor o yüzden kıskançlık falan olmadı
3oglanannnesi 2xmom 2xmom ilkim 6 yaşındayken 2. Cinsiyet oldu ilkim ikiz hemde 3 aylıktı ikizler 1e başladı korkma ilk dönem zor ikinci dönem kolaylaşıyor ve hiç kıskançlık yaşamadık en kolay büyüyen bebeğim oldu 3.cü
sumeyye_tuana Ye gebeyim kızımla aralarında tam 5 yaş olacak doğduğunda. Aslında doğru zaman diye bişey var mı bilmiyorum Sadece hayat ertelemeye gelmiyor. İnsanı düştüğünde tutup kaldıracak bir kardeşi olmalı. Bu sene planımda sadece kpss vardı ama öyle şeyler gördüm ki ertelemem imkansızdı artık. Evlatlarımız birbirine destek olarak kol kanat gererek büyürler inşallah.
happyela 2xmom Büyük okula başladığında bebeklik dönemi olmayacak en azından. Yani önüne bir oyuncak koyduğunuzda oyalanabilir seviyede olacak. Yada siz büyüğün derslerini yaptırırken babası küçükle ilgilenebilir bi markete 10 dk bile götürse siz birlikte çalışabilirsiniz. Bence ideal olmuş hiç korkmayın. Benim de oğlum 7 yaşına girmek üzere 2.ye hamileyim 1 sınıfın bitmesini bekledim benimki de oğlum 2.sınıfın başındayken doğacak. Ben de arada derslerine yetebilir miyim endişesi duymuyor değilim. Ama eşim ilgilenecek çoğunlukla artık napalım 🤷♀️
sifadrmaz 2xmom aynı bende öyleyim 2. İstiyordum ama bu seneyi atlatsam diyordum neyse sonuç olarak olmadı hamileyim ins saglikla doğarlar ☺️ kızım çok iatiyordu kardeş şimdi nasıl mutlu seneye 1. Sınıfa gidebilir ama sınıfın en küçüğü olacağı için çok zorlanacak ve bebekte olacak o yüzden erteleyecegim bir şekilde ins. Hayırlısı olsun korkmayın gelip geçecek ve güzel hatırlayacağız o günleri. Sağlıkla gelsin bütün bebisler
melegim91 2xmom Çocuklarımın arasında tam 6 yaş var.Büyüğü okula başladığında küçük tam 1 yaşındaydı ama çok zor oldu abisine ödev yaptırcam kalemini istiyor silgisini istiyor ağlıyor almak için başka veriyorum ikna olmuyor illa abisinin elindekini almak istiyordu 😄 eşimle kızıma bakıp oğlana ödevini öyle yaptırıyroduk yoksa rahatla ders yaptırmıyordu abisine bence 1.sınıfa başladığında en ideali yeni doğmuş olmalı kendim tecrübe ettiğim için baya kaos ortamı yaşanabiliyor😆
sifadrmaz melegim91 benim kızımda öyle olacak 1. Sinifa başladığında kardeşi doğacak 3 ay sonra ama herkes çok zorlanirsin yapamaz kızın ilgilenimezsin geri kalır derslerden diye aşırı kafamı karıştırıyorlar. Bende ayını doldurdugu halde gondermemenin yollarını arıyorum ☺️ Yine kafam karıştı yeni doğan daha mı iyi olur sizce ?
melegim91 sifadrmaz Bence yeni doğan daha iyi emzirirken uyuturken dersini yaptırırsın kucağında tutarsın gene çalıştırırsın.Ama 1 yaş tam bir realty show yani abisinin eşyalarını istiyor vermediği için ağlıyor tutsan tutamıyorsun😆hiçte geri kalmadı ama anneye zor oluyor kafa yoruluyor sesten gürültüden öbürü büyükte olsa çocuk benim eşyalarımı almasın diye kızıyor tam bir kaos ortamı 😁
1_2_3_4 2xmom benim gibi aynı hiç merak etme okula da başlayacak ise rahat oluyorsun okul ile meşgul oluyor büyük olan genellikle o yüzden Bi sıkıntı yaşamadım ben
ela1128 2xmom ilk çocuğumda 7 sene sonra yaptım şuan hamileyim oğlum 25 gün sknra 7 yaşına girecek ama ben çalıştığım için bu kadar ara verdim çalışmıyor olsam beklemezdim 4 yaşında yapardım bi tane daha
_Uykusuzanne1 2xmom 5 yaşında çocuğum ama hiç pişman değilim 2. yi yaptığıma bence güzel bir zamanlama güzel düşünün☺️🌸
HiravEmir 2xmom ben oldum çocuğum doğdu şuan bir yaşında kızım kreşe gidiyor bende çok korkuyordum ama öyle olmadı şükür sadece sorun ne biliyor musun büyük olan hep şikayet ediyor kardeşim böyle yaptı bana vurdu falan falan ama halbuki bebek yani ne bilsin vurmayı öyle sorunlar var sadece ilgi azalmadı sadece bebek olan sevgiye muhtaç diye biraz titriyor insan yoksa farkları yok yani
esraecem123 sifadrmaz ne kadar olursa yani çünkü bebiş gelmeden mesela işte şu saatte eve gelinecek yemek yenilip ödev yapılacak gibi yoksa başka birşey gelmedi aklıma