Sunshine__ Hanımlar detaylı ultrason a kaçıncı hafta da girdiniz sizce kaçıncı haftada gitsem daha iyi olur yardımcı olur musunuz en uygun zaman ne zaman
Cansu_aydin13 Sunshine__ 20 haftalıkken gittim ben sağ bobrekde büyüme gördü biraz 23 de tekrar gel dedi gittim çok şükür geçmişti normal düzeye dönmüştü böbrekleri en iyisi 22 haftalıkken olduğunu söyledi perinatoloji doktoru sen 22 haftalık olunca gidebilirsin
tupbeybi Sunshine__ 20.hafta gibi öneriyolar aslında, benim doktorum 21de gitsen daha iyi olabilir dedi, önümüzdeki hafta randevum bekliyorum
mervekalkann Sunshine__ 21+2 de gittiğimde 22 de gelmemi söyledi doktor. Ne kadar geç o kadar iyi 24. Haftaya kadar yaptırabilirsiniz. Ama en erken 22 de gidin bence.
Sunshine__ Cansu_aydin13 Sağolasın canım geçmiş olsun sana da rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Sunshine__ Cansu_aydin13 geçen hafta muayene ye gittim haftasına göre 1 hafta önde gidiyor ben neye göre gitsem ki detaylı ultrason a
ayzesa Cansu_aydin13 ben de 20. Haftada gittim böbreğin birini göremedi 22 de gel dedi inşallah sağ Salim alalım kucaklarımıza
ayzesa Sunshine__ benim de önde gidiyordu 1 hafta ı yüzden 20. Haftada gitmemi önermişti doktorum. Ancak bir böbreğini göremedi ve kalbini detaylı olarak görmek istiyorum göremedim 22de gel dedi
mervekalkann Sunshine__ doktorum özellikle kalp odacıklarını küçükken görmediklerini bebeğin detaylı inceleme için biraz daha büyümesini istemişti o yüzden zaten 22. Haftamda çağırmıştı sebebi organların Daha net görünmesi.
Sunshine__ _pearl İşte kafamı karıştıran şu ki ultrason da 1 hafta önde gidiyor ben neye göre gideceğim sat göre mi yoksa ultrason a göre mi