rumeysakulg prenses99 yeğenim de ilk doğduğunda ilk bi iki gün hep uyudu doktor 2 saatte bir emmesi lazım dedi topuğunu hafif hafif sıktırdık uyandırmak için mecbur bize bunu yaptırdı
tahamommy prenses99 henüz dünyaya geldiğinin farkında değil senin kokunu aldıkçada mayışıyor 😌 sürekli topuğunu sıkarak gıdısıyla oynayarak emmesini sağla sarılık olmasın
MevaMomss prenses99 2 3 saatte bir uyandırıp ver aç kalırsa sarılık olur zamanla öğrenicektir canım 🤗 Hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli büyüsün 🌸
iyiliktozu prenses99 üstünü hafiflet, çoraplarını çıkar, topuklarını sık canım. Ayak altlarına baş parmağınızla masaj yapın.son çare altını açın uyanır. Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün 🤲🏻🌸
muhammedaliveannesi prenses99 mutlaka uyanması lazım canım Allah korusun yoksa sarılık olabilir oğlumda ilk doğduğunda hep uyuyordu sarılık oldu maalesef fototerapi almıştık hatta ama korkma mutlaka uyandırmaya çalış hatta geceleri de 2 saate bir alarm kur alışır bir kaç güne 🌸 sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🏻
halkatatlisi prenses99 topuğuna baş parmağınızın tırnağını yukarı doğru sürtün genelde ondan rahatsız oluyolar
esiel Sakın uyuyor diye bırakma zorla uyandır emmezse sarılık olurrr🥺 2 kızımda da çok çektim çok yıprattı beni sarılık
prenses99 esiel uyanmıyor hastanede bişeyde yapamıyorum ekstra evde olsa sağlam yada kaşıkla vercem evde değilim
esiel prenses99 ayyy bende unuttum nasıl yapıyordum😑😑 emerken uyuyor durduğu an kendini geriye doğru çekip uyarabilirsin o sıkı sıkı tutmaya calışırrr
beyzzsenturkkk prenses99 emmesi icin zorla 2 saat de beklemek zorunda değilsin daha sık emzir yarım saatte bir memeyi sok ağzına sık sütün tadını alsın bezini al topuğunu sık uyandırmak zorundasın bebek uyudukca ve aç kaldıkça vücudunda ki sarılık şeyi yükseliyor onu uykuya itiyor sen daha sık besle kendini toparladıkça o uyanacak
iyiliktozu prenses99 canım süt bebeğin emebileceği kadar gelir. Rabbimin hikmeti🤲🏻. Şuan sütün az da olsa geliyorsa ona yeter. Sütünü en çok onun emmesi kokusu getirir. Onun dışında kuru dut, hurma ve bol bol su.