pims umutetm öncelikle inşallah vardır hayırlı olsun 🥰adetten sonra 13. gün ve test pozitif şuan ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ben 😃biri bana anlatsın
umutetm hilalaselll4 aminn hepimiz hakkında allahım banada isteyen herkesede inşallah kucağını boş bırakmasın
umutetm hilalaselll4 fazla erken inşallah test bozuk değildir olduysada geç döllenmedir adetimde pek adet değildide işte olan oldu
umutetm hilalaselll4 inşallah sabah yaptığımda biraz daha pembelik görünmesi lazım görünmezse yok bugün avoxla yaptım yarın prodoctorla yapıcam bakalım ne olcak
umutetm 08061999 vurmadım canım bu ay dinlenme diye bütün ilaçları bıraktım hiçbisey kullanmadım negatif görmekten yoruldumda kaldırmıştım hepsini aklıma bile gelmiyodu artık
umutetm Esma006 bilmiyorum canım ya göğüslerim gittikçe hassaslaşıyor kasık ağrım durmadı o yüzden şüphelendim açıkçası pek ümidimde yok ama bilemedim
yarencb Benim de bat 11 nisan ama yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyor 2 gün şüpheli birliktelik olmuştu ovulasyondan 3 gün önce ve 1 gün sonra. Böyle olup gebe kalan oldu mu
umutetm btun tekrarlayamadım annemler süpriz yaptı geldi onlara hazırlık vs derken kaynadı arada ya şimdi girebildim ancak