umutetm Kızlar bunu yaşayan varmı Ben üst üste 2 ay çatlatma iğnesi 1 ayda aşılama oldum tutmadı şuanda adetten sonra 13. Günümdeyim ama inanılmaz kasık ağrısı gögüs sızlaması yaşıyorum bu şekilde yaşayan varmı?
pims umutetm öncelikle inşallah vardır hayırlı olsun 🥰adetten sonra 13. gün ve test pozitif şuan ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ben 😃biri bana anlatsın
umutetm Güya dinlenme ayımdı ama sanki gonalf yada letu kullanmısım gibi kasıklarım şiş dolu dolu hissediyorum ağrı ve batmalarım var normalmi sizce
umutetm hilalaselll4 olabilir ama daha önce hiç böyle ağrı yaşamadım sanki adet olcakmısım gibi bi ağrı bu kadar şiddetli olabilirmi acaba yumurtlama ağrısı
ozlemozdemir09 umutetm aşilama vs hiç olmadim tiroit ilacına basladigimdan beri yumurtlama oldugu gun kasik agrisi yaşıyorum
umutetm hilalaselll4 heralde öyle bugün dünkü kadar şiddetli degil uzanıyorum sürekli ama arada şiddetli ağrıyo batıyo adet sancısı bu böyle başlıyor zaten
umutetm icran yok inanamadım pek ne oldunu anlamaya çalışıyorum pek mantıklı gelmedi test bozuktur ya bana olmaz falan diyorum kendime birde çizgi yok gibi cumaya kadar beklerim tekrar test yaparım koyulaşırsa öyle kan veririm diye düşümdüm
umutetm hilalaselll4 aminn hepimiz hakkında allahım banada isteyen herkesede inşallah kucağını boş bırakmasın