minnosss58 busepolatt benimde uygulamaya göre 24 ama bende daha erken bekliyorum çünkü bebek bayağı aşağı inmiş artık yürümekte bile zorlanıyorum ağrılarım çoğaldı sizde durumlar nasıl baskı hissi var mı aşağıda
dgngz Busra5222 merhaba 4+5 te HCG Beta değerim 15000 ile öğrendim, çevremdekiler çok yüksek ikiz olabilir dediler. 5+0 da ultrasona girdim ultrasona göre tek kese 5+5 göründü. Sizin süreç nasıl oldu acaba benimki ikiz olabilir mi merak ediyorum
Busra5222 dgngz dgngz ben hamileliğimi öğrenince 6 haftalıkken öğrendim doktor sadece 1 tane duydu 10 haftalık gidince iki tane bebek görmüştü . Benim değerlerim 10000 di ama çoğu degerlerle ilgisi yok diyor inşallah istediğiniz gibi olur 😊😊
Merich Son 21 🩵 Ne yaşayacağını bilmemek insanı geriyor biraz, önceki haftalarda hiç uyuyamadığım geceler olmuştu son 1 haftadır daha rahatım gecede uyuyorum nefes darlığımda geçiyor gibi belirtileri takıp edip anlamlandıramıyorum
busepolatt minnosss58 dün nst de sancı çıktı az ama 50 lerde düzensiz bebek yerleşmiş dedi doktor az az nişan gelişi oluyo bekliyorum sizde durumlar nasıl
060436 fkurtba son 127 gün 99 demek için can atıyorum gününde vaktinde gelsinler inşallah bebişler 💙🤲