busrasya2334 fkurtba 222. Gün ve sezeryan olacağı için şafak 48 falan 🥹 buraya son 99’u daha din yazmış gibiyim 🙈☘️
Gizemmethn fkurtba 27+3 şafak 88🙈🙃🤗👶🏼🧸🍼🥰 4cü ayda bi kanamam oldu sonra iyiydik şeker yükleme yapıldı gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum şeker ölmüyoruz 🙄😐😏😑 inşallah geçicek bu günlerde 🤗😇
mehmetselimannesi fkurtba 67 gün kaldı hızlı geçiyo daha erken alabilirim bebişimi preklamsı şüphesindryim tedavi görüyorum
aley98 fkurtba uygulamaya göre 28 ama doktorum 24 Nisan gibi demişti bakalım yarın belli olucak ilk gebelik
Gecekusu42 aley98 sizinlede aynıyız mutlu oluyorum sebepsizce aynı tarihte kavuşmalar yaşanacak ne güzel sağlıkla kucaklayın inşallah 🤲🏻☺️🫶🏻
Gecekusu42 fkurtba 36+0 kaldı sonn 28 inşallahh artık sona yaklaştık sayılır hayırlısı ile sağlıkla kavuşmak nasip olsun herbirimize 🤲🏻💙
azra01 fkurtba 236 günlük olmuşuz son 44 gün yaziyor ama sezeryan olacağı icin bir tık erken olacak yani 1 ay falan var doğuma cok az kaldi🥰🥰
3oglanannnesi fkurtba 90 gün 40 haftaya göre sezeryan zaten 15 gün önce olur gününde bile doğsa 75 gün kalır ama ben 35 36 arası doğum yapıyorum genelde erken geliyor