esmaatay fkurtba hem stres hem ağrı hemde bu 9 ayın size verdiği yorgunluk gerçekten çok zor uyku artık gittikçe zorlaşıyor ben günde an fazla 3 4 saat uyuyabiliyorum uyuyabiliyorsaniz bol bol uyuyun derim 😄
fkurtba esmaatay ay allahım yardım etsin ben de 26.haftaya giriş yapacağım ve bu saate uyutmuyor hareketli baya bi de uyku konforum kalmadı bir türlü şu sola yatmaya alışamadım uyanıyorum sırt üstüyüm uykum çok bozuluyor🥲
esmaatay fkurtba çok ağrınız olduğu zaman ılık bir duş alabilirsiniz gerçekten rahatlatıyor insanı bacak aranıza mutlaka bir yastık koyun daha rahatt edersiniz
gizemseker fkurtba ben de normalde hep sırt üstü uyuyan biriyim. Şöyle alıştım. Sağ ve soldan yastıkla destekleyin. Yastıgı hafifçe belinizin altına sıkıştırın ama. O zaman dönmüyor insan
taze_annee_ nur060606 benimde son 28 🥹 o kadar heyecanlıyım ki anlatamam tüm duygular bir arada korku endişe bebeğime kavuşacağım içinde mutluyum ayrıca ne yaşayacağımı merak ediyorum ilk gebeliğim umarım sağlıkla kolaylıkla bebeğimizi kucağımıza alabiliriz 🤲🏻🌸
meliikke fkurtba Son 19 gün 🥹 4 sene bekledim bu kavuşmayı rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻 Bizlerede sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin insallahh🌹
rumeysa_ttkrky16 Soon 46 :) 3. Dogumum olacak inşallah daha tam olarak hazır değiliz 2. Oğlum 35 haftalik gelmişti kizlarda nasıl olur bilemem 🎀
nur060606 taze_annee_ amin inşallah güzel bekleyişler sağlıkla alalım kucaklarımıza miniklerimizi inşallah 🥰🥰🥰
eminebyrmgl esmaatay 19 günüm kaldı , ve şuam dediğiniz gibiyim, sabah 5 te kasılmalarla uyanıyorum son bi kaç gündür 😣