fkurtba Veee son 99 kızlar🥳😍🥹 Ay bu postu açmayı gerçekten çok istiyordum ikili rakamlara düşmek bile ayrı heyecan allahım sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimize😍🩵süreciniz nasıl gidiyor birazcık sohbet edelimmm🙂↕️
gzmnrhal fkurtba Bende son 99 yazıp atmistim hep bana artik çok hızlı geçicek dediler inanmadım ama 67 kalmış inanilir gbi degil 😅 💕
Gokturkmom_ fkurtba Bu son 99 tahmininden daha hızlı geçicek..🥹Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.🥰
melyyssa fkurtba şafak 26 🫡 ilk gebeliğim bakalım paşam ne zaman gelecek💙 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲
esmaatay Siz bide son iki üç haftayı görün Allah okadr zaman geçmek bilmiyor ki acılar içinde oturup ağlıyorsun artık 🫣
melyyssa esmaatay sağ kaburgamın altında ağrıyla uyandım desem😂 arada sıkışıp sıkışıp düzeliyo geçmesini bekliyorum. zor valla birde arada mide yanması olunca aman amannn
eminebyrmgl esmaatay 19 günüm kaldı , ve şuam dediğiniz gibiyim, sabah 5 te kasılmalarla uyanıyorum son bi kaç gündür 😣
esmaatay fkurtba hem stres hem ağrı hemde bu 9 ayın size verdiği yorgunluk gerçekten çok zor uyku artık gittikçe zorlaşıyor ben günde an fazla 3 4 saat uyuyabiliyorum uyuyabiliyorsaniz bol bol uyuyun derim 😄