pims Meral_63 Kalbimde kızlar hayırlısı olsun artık gelmişler yapcak bişe yok doğurduktan sonra artık iyi korunma uygularsınız kanda verin merak ettim betaları 🥰🥰
elifgck Meral_63 canım seninki giderek belirginleşiyor bence artık kan ver netleşsin rahatlarsın hem. Bebiş var gibi duruyor artık sağlıkla gelsin inşallah ikiz gibi büyürler
elifgck Meral_63 kuzum bende dün kan vermiştim negatifti bugün predictor yaptım en iyisi bu diyorlar eşim çizgi var diyor ben yok diyorum bilemedim yine cidden 🫣 doktor da 10 gün gecikme olursa tine kan ver dedi bugün 2. Gün
ballim_dunya Kalbimde kız ne güzel işte birlikte büyürler❤️ Allah burda çocuk isteyenlere de nasip etsin aminnnn
elifgck Meral_63 demi bunda silik var sanki ya belim kopuyor resmen hiç regl olacağım zaman bel ağrısı yaşamam bilmiyorum gecikme 2. Gün bugün. Perşembe kontrolüm var orada belli olur artık heralde var mı yok mu diye. Sen naptın kan verdin mi
Meral_63 elifgck yok vala vermedim bende cuma günüe kadar bekliyecem olmasa cumartesi günü kan vercem bakalım hele
elifgck Meral_63 canım bugün test yaptın mı ben bunları yeni yaptım ilk idrarla artık hem yok diyprum hem var diyorum psikolojim bozuldu 🫣yarım doktora gideceğim rahatlarım biraz