orkidemm_ erkekannesi1_ valla çok şaşırıyorum bebeklere nasıl içiyorlar golden goat ,hip ,vs sadece kokusunu biliyorum leş gibi Bebelac güzel en azından ağır koku yok ya
erkekannesi1_ orkidemm_ yani yeni tatlar bilmedikleri için 😂 ek gıda döneminde asla kabul etmezler diye düşünüyorum
erkekannesi1_ orkidemm_ bende bebelac gold denemek istiyorum ama gaz yaparmı hipp denemiştim kıvrandı çocuğum
yasemincel65 orkidemm_ ben hipp aldım, gittiğim özel hastanede hipp kullanıyormuş o iyi dediler bir iki kere kullanmıştık doğum zamanı
yasemincel65 orkidemm_ iki üç kere verdik içti, acil durumlarda veririm diye duruyor inşallah sütüm kesilmez de
hulyalarda orkidemm_ gazlı bebek çok zor, oğlum ilk 3 gün kullanmıştı katkı maddesinin azlığından dolayı tercih etmiştim aptallık, bebeler gibi mamalarda palm, pamuk gibi yağlar vardı.
nazlisenabuyurman İlk çocuğumda similac ve bebelac gold kullanmıştım şimdi de yine bebelac gold kullanmayı düşünüyorum
miracsevim orkidemm_ ben Almanyadayım kızlar ilk bebeğimde mama için doktor asla aptamil kullanma ne kullanırsan kullan demişti. gereksiz sadece yağ kalori var içinde bomboş bir mama. hipp burada çok iyi en temizlerden birisi ama Türkiye’de içerikleri değiştiriyorlar. ben 1 yaşından sonra bebivita ya geçmiştim ama tğrkiyede aldım alakası yoktu içeriği de farklı. bence en iyisi içerikleri karşılaştırarak mama seçimi yapmak. herkesin bebeği farklı.
tugbaakdeniz orkidemm_ tabi ki de kullanabilmek için bir kriter yok . Ama bence memnun kalırsınız içerik olarakta en temizi o . Zamanında çok araştırdım . Masum sandığımız hipp bile masum değil
miracsevim orkidemm_ maalesef çok üzgünüm bu konuda. Ama bazı doktorlarında anlaşmalı olduğu mama firmaları var ve onları öneriyorlar. o yüzden kendimiz inceleyip bulmalıyız en temizini